Görüş Bildir
Haberler
Golden State Zoru Başardı! Cleveland'ın Rakibi Oldu

Golden State Zoru Başardı! Cleveland'ın Rakibi Oldu

Batuhan
31.05.2016 - 10:11

NBA Batı Konferansı finalinin 7. ve son maçı, bugün sabaha karşı oynandı. Son şampiyon Golden State Warriors, Oklahoma City Thunder'ı 96-88 yenerek seriyi 4-3 yaptı ve NBA finalinde Doğu Konferansı şampiyonu Cleveland Cavaliers'ın rakibi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA Batı Konferansı finalinin 7. ve son maçı, TSİ bugün sabaha karşı oynandı. Son şampiyon Golden State Warriors, Oklahoma City Thunder'ı 96-88 yenerek seriyi 4-3 yaptı ve NBA finalinde Doğu Konferansı şampiyonu Cleveland Cavaliers'ın rakibi oldu. Warriors, NBA tarihinde 35 yıllık aradan sonra konferans final serisinde 3-1 geriden gelip kazanmayı başaran üçüncü takım oldu. Daha önce 1981'de Celtics ve 1979'da Bullets bunu başarabilmişti.

3 sayı çizgisinin arkasında 12'de 7 isabetle oynayan Curry'nin en büyük destekçisi, 11'de 6 üç sayılık isabetle 21 sayı üreten Klay Thompson oldu.

Oklahoma'da Kevin Drant'ın 27 sayısı NBA finaline yükselmek için yeterli olmazken, maçın en kritik çeyreği bir kez daha 3. dilim oldu. Golden State adına 29-12'lik bu çeyrek performansı, maçın bitimine 1.40 kala fark 4 sayıya inse de belirleyici oldu.

Serinin ilk maçı perşembeyi cumaya bağlayan sabah oynanacak

Serinin ilk maçı perşembeyi cumaya bağlayan sabah oynanacak
İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA'de, konferans finalini 3-1 geriden gelip kazanan ve sezonu şampiyonlukla noktalayan 3 takım var ve Golden State bunu başaran 4. takım olmak için; geçen sezonun ardından bir kez daha Cleveland Cavaliers'la karşı karşıya gelecek. Serinin ilk maçı perşembeyi cumaya bağlayan sabah Golden State'in salonu Oracle Arena'da oynanacak. 

Lig Tv

NBA finalinde şampiyon kim olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
10
7
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hasan_isildak

Barcelonanın tiki takası gibi, Gsw ında şut şut basketbolu insanlara itici gelmeye başladı.

mesut binici

Cleveland bu sefer bırakmaz

hasan_isildak

Green in yokluğunda ancak 3-2 yapar cle ama o kadar..