Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Alkan Eleştirilerin Odağı Oldu: "Yaptığın Hiç Etik Değil"

Gökhan Alkan Eleştirilerin Odağı Oldu: "Yaptığın Hiç Etik Değil"

Gökhan Alkan 'Kalp Yarası' dizisinin final yapmasının şaşırtıcı bir hamle yaptı. Dizide başrol oynayan Alkan'ın sosyal medya üzerinde yaptığı değişiklik gündem oldu. Oyuncu Gökhan Alkan, Instagram hesabından dizilerde rol aldığı partnerlerini takip etmeyi bıraktı. Alkan'ın bu hamlesi gözlerden kaçmazken eleştirilerin de odağı oldu. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökhan Alkan sosyal medyanın aktif isimlerinden biri. Gökhan Alkan'ın daha önceleri dizilerde beraber rol aldığı arkadaşlarını takipten çıkması dikkat çekti. Alkan'ın yaptığı ve kısa sürede gündem olan bu harekete eleştiriler yağdı. Oyuncu Gökhan Alkan'ın eski partnerlerini neden takip etmeyi bıraktığı merak konusu oldu.

Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade Aşkı Sürüyor!

Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade Aşkı Sürüyor!

Gökhan Alkan, Yasak Elma dizisinde tanışıp aşık olduğu Nesrin Cavadzade ile evlilik hazırlığı yapıyor. Oyuncu ikili dizi setinde başlayan dolu dizgin devam ettiği aşk hayatlarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyorlar.

Kıskançlık Krizi İddiaları...

Kıskançlık Krizi İddiaları...

Gökhan Alkan aşk yaşadığı Nesrin Cavadzade ile dizi zamanında kıskançlık krizi yaşadığı konuşulmuştu. Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Alkan'ın rol arkadaşı olan Yağmur Tanrısevsin'le senaryo gereği öpüşmesine karşı olduğu iddia edilmişti.

Gökhan Alkan'dan Beklenmeyen Hareket!

Gökhan Alkan'dan Beklenmeyen Hareket!

Alkan, Yasak Elma dizisindeki partneri Eda Ece, yer aldığı son proje olan Kalp Yarası dizindeki rol arkadaşları Yağmur Tanrısevsin ve Şenay Gürler'in de aralarında bulunduğu birçok ismi takip etmeyi bıraktı.

"Yaptığın Hiç Etik Değil"

"Yaptığın Hiç Etik Değil"

Gökhan Alkan'ın beraber rol aldığı arkadaşlarını sosyal medyadan takipten çıkması eleştirilere neden oldu. Bazı sosyal medya kullanıcı Gökhan Alkan'ın bu hareketine; 'Tavrı asla profesyonel değil', 'Yaptığın hiç etik değil', 'Kendi kendine triplere girmiş' gibi yorumlarda bulundu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
10
6
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın