Görüş Bildir
Haberler
Gökçek'ten Geri Adım: 'Özhaseki'yi Ziyaret Edeceğim'

Gökçek'ten Geri Adım: 'Özhaseki'yi Ziyaret Edeceğim'

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, AKP'nin Ankara'daki seçimi Mehmet Özhaseki'nin hataları nedeniyle kaybettiğini söylemişti. Yeni bir açıklama yapan Gökçek, 'Partime zarar veremem' diyerek Özhaseki'yi ziyaret edeceğini açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin partisine eleştirilerde bulunmuştu. Gökçek, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini aday olarak gösterilen Mehmet Özhaseki'nin hataları nedeniyle kaybettiğini savunmuştu.

Programda Özhaseki’nin seçimi kazanması için elinden geleni yaptığını öne süren Gökçek, 'AK Parti’yi alamazlardı. Tamamen bizim hatalarımız. Özhaseki aday oldu. Kendisine o zaman ben dedim ki ‘7 puan alttasın sana 6 maddelik bir strateji çiziyorum bunların toplamı 15 puan. Bunlardan sadece 4 puan alırsan 1 puan öne geçeceksin’ dedim. Ama dediğimi yapmadı ve 4 puan farkla Ankara’yı kaybetti” ifadelerini kullanmıştı. 

Gökçek, ayrıca 'Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım' iddiasında bulunmuştu.

Gökçek'in o açıklamaları 👇

Melih Gökçek bugün Twitter'dan yaptığı açıklamada AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret edeceğini yazdı. Gökçek şunları kaydetti:

'Ben AK Parti'me zarar veremem, fitneye de neden olamam. Recep Tayyip Erdoğan ve onun kurduğu parti sadece Türkiye'nin değil tüm dünya müslümanlarının ve mazlumların ümididir. Özhaseki kardeşimdi. Bugün yarın genel merkeze kendini ziyarete gideceğim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Anlayamıyorum arkadaş bu adam nasıl hala yargılanmıyor anlayamıyorum, adam fetöye methiyeler dizmedi mi ? onca yolsuzluk dosyaları, dinozor parkı zararı vs h... Devamını Gör

portside

Fotoğraf Adnan hocanın kedicikleri gibi. Ikisininde tipi ayni torna tezgahindan çıkmış gibi

Veli Durak

Aç dinozor kendini jurassic parkta zannedermiş :)(