Görüş Bildir
Haberler
God of War Ragnarök, PlayStation Veri Tabanına Göre 2022'nin Eylül Ayında Çıkış Yapacak!

God of War Ragnarök, PlayStation Veri Tabanına Göre 2022'nin Eylül Ayında Çıkış Yapacak!

Burak Kaya
28.12.2021 - 12:49

PS kullanıcıları tarafından merakla beklenen ve platformun en önemli oyun serilerinden olan God of War'un bir sonraki oyunu olacak olan God of War Ragnarök, sızdırılan bilgilere göre 2022 yılının Eylül ayında oyuncular ile buluşabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

God of War Ragnarök, merakla bekleniyor.

İddiaya göre oyun, 2022'nin Eylül ayında çıkış yapacak.

PlayStation Game Size tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte oyunun çıkış tarihi hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Yapılan paylaşımda, oyunun 30 Eylül 2022 tarihinde oyuncular ile buluşacağı iddia edildi. Bu bilginin kaynağı olarak ise PlayStation'un data base'i gösterildi.

Aslında büyük oyunlar her zaman, yılın sonlarına doğru oyuncular ile buluşur. Bundan dolayı bu tahmin, yüksek bir ihtimalle doğru olabilir. Fakat henüz Sony tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

God of War Ragnarök'ün satış fiyatı henüz belli değil.

God of War Ragnarök'ün satış fiyatı henüz belli değil.

2022 yılında resmi olarak çıkış yapacak olan oyunun fiyatı ise henüze belli değil. Yurt dışında 60$'a satılması beklenen oyun, ülkemize özel yerel fiyatla satışa çıkarsa iyi bir satış rakamı yakalayabilir.

Öte yandan doların, 2022 yılında ne kadar olacağı bilinmediği içinde fiyat hakkında bir yorum yapmak, şu şartlarda yanıltıcı olabilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sinan

Şu oyundaki velede hiç ısınamadım çok sevimsiz tasarlanmış