Görüş Bildir
Haberler
Gezi Ailelerinden Gezi Parkı'nda Anma

Gezi Ailelerinden Gezi Parkı'nda Anma

Onedio Medya
10.03.2016 - 13:20 Son Güncelleme: 10.03.2016 - 17:14

Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybedenlerin aileleri, eylemlerde yaralananlar ve Barış Anneleri ellerinde karanfillerle Gezi Parkı'nda kısa bir anma yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berkin Elvan'ın ikinci ölüm yıldönümüne bir gün kala, vurulmasının ise 1000'inci gününde, Gezi olayları sırasında hayatını kaybedenler için bir anma gerçekleştirildi. 

Gezi Parkı'nda gerçekleştirilen anmaya; Ali İsmail Korkmaz’ın babası Şahap Korkmaz, annesi Emel Korkmaz, abisi Gürkan Korkmaz, Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm ve babası Sami Elvan, Hasan Ferit Gedik’in annesi Nuray Gedik, Ethem Sarısülük’ün kardeşi İkrar Sarısülük, Abdullah Cömert’in ailesini temsilen avukat Eren Can, Medeni Yıldırım’ın annesi Fahriye Yıldırım, Ahmet Atakan’ın annesi Emsal Atakan ve kardeşi Zafer Atakan katıldı.

Ailelere, eylemler sırasında gözünü kaybeden Volkan Kesanbilici, Murat Can Top ve başına isabet eden gaz fişeği nedeniyle kafatasının büyük kısmını kaybeden Mustafa Ali Tombul eşlik etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu, 'Gezi şehitleri ölümsüzdür. Unutursak yüreğimiz kurusun' yazılı bir pankart açıldı. Aileler, pankartın altına ellerinde bulunan kırmızı karanfilleri bıraktı.

Rıfat Doğan, Diken - Odatv - Taksim Dayanışması

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
101
29
17
7
6
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bunlara şehit demek gerçek şehitlere hakarettir!! Üslubunuzu bilin, içlerinde masumlar da olsa şehit falan değillerdir.

onedeyo

Berkin Elvan neyin uğruna öldü mesela? Davası neydi? Hani olaylarla ilgisi yoktu ekmek almaya gidiyordu bu çocuk? Gezide mücadele etti ve şehit mi oldu diyor... Devamını Gör

Recep Firat

Ekmek alırken yanımdan sapanımı, taşımı, maskemi eksik etmem. Ee Türk 'üz ne de olsa. :D gashdjas. Buna şehit diyen her gün aslanlar gibi çarpışan askeri... Devamını Gör

delimsa

gezi şehidi ney la

Rim

Senin anlayamayacağın bir mertebe yorma devreler yanmasın