Görüş Bildir
Haberler
Gezegenlerin Fısıltısına Kulak Verin: Yatakta Hangi Burçlar Birbirleriyle Daha Uyumlu?

etiket Gezegenlerin Fısıltısına Kulak Verin: Yatakta Hangi Burçlar Birbirleriyle Daha Uyumlu?

Dale Cooper
01.09.2021 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

İster inanın ister inanmayın burçlar hayatımıza dair birçok konuda esaslı şeyler söylüyor, çıkarımlar yapıyor. Bu konulardan biri hiç kuşkusuz seks!

Yatakta hangi burçların birbiriyle daha uyumlu olduğunu öğrenmek istiyorsanız, sizi şöyle alalım... 👇

1. Koç

Zodyaktaki ilk burç olan Koç, belki de tüm burçlar arasında en iddialı ve yatakta da girişken olanlardan. Takip edilenden ziyade takipte olmak isteyen bu burcun ateşiyle başa çıkabilecek, en uyumlu burç elbette Akrep! Bu ateş-su uyumu yatakta unutulmayacak zamanlar geçirmenizi sağlar. Akrep dışındaki kimlerle uyumlu dersiniz Aslan, Terazi ve İkizler de Koç için fena bir partner olmaz.

2. Boğa

Boğa bir yanıyla seksüel olaylardan çok içerisinde şehvet bulunduran duygusal olaylar peşinde. Onun için cinsellikte koku, ses ve dokunuş her şeyden önce gelir, bunları sonuna kadar yaşamak ve haz duymak ister. Dolayısıyla onun yataktaki en ideal partneri Yengeç, Başak ya da Oğlak'tan çıkabilir.

3. İkizler

İkizler cinsellik konusunda her zaman rahat olmuş burçlardan biridir. Her an her yerde seks yapabilecek potansiyeli sahiptirler, kalabalıklar içerisinde ansızın küçük bir dokunuşla sizi uyarabilirler. Onların bu eğlenmeyi seven cinselliğine uyum sağlayabilecek en iyi burçlar İkizler, Yay ve Kova olabilir.

4. Yengeç

Yengeçler zodyaktaki en sezgisel burçlarından biri. Sizin ne istediğinizi kolayca hisseder anlayabilir ama aynı şekilde anlaşılmak ve ulaşılmak ister. Onu gerçek anlamda baştan çıkarmanızı ve peşinden gitmenizi beklerler. Yatakta hem tutku hem sevgi hem de şehvet bekleyen bu burca uyum sağlayabileceklerin başında Koç, Aslan ve Boğa geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aslan

Aslanlar her şeyleriyle tutkulu ve dikkatli bir aşık. İlişkide de, yatakta da her anlamda tutarlı olup cinsel dürtülerini en iddialı şekilde içerisinde olduğunuz oyuna kanalize edebilirler. Onlarla beraberken sizden ona hayran olduğunuzu ya da bu beraberliğe dair olan memnuniyetinizi sık sık duymak isterler ki yatakta da çok farklı oldukları söylenemez. Dokunuş kadar sözler de önemli onlar için. Ateş grubunun orta derecesi bu burca yatakta uyum sağlayabilecek burçlar ise yine bir Aslan, Yay, Koç ve Akrep olabilir.

6. Başak

Başak çok belli etmese de cinsellik konusunda zodyaktaki en yüksek enerjili burçlardan biri. Masajdan küçük adımlara kadar her türlü dokunuşa büyük ilgi duyan bu burç aynı zamanda sekste dürüstlük peşinde. Tatmin olmadığınız bir sekste onu kandırmanıza imkan yok. Tüm bu kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda bu titiz, ince eleyip sık dokuyan burca uyum sağlayabilecek olarak karşımıza Balık, Boğa, Terazi ve Oğlak çıkıyor.

7. Terazi

Hepimiz Terazileri genellikle ne kadar duyarlı, hassas ve mükemmellik arayışında olmalarıyla tanırız. Bu işaretler bu burcun zodyaktaki en rafine isim olduğunu işaret eder. Teraziler yatakta da böyledir. Sıradan bir seks onlara çok uygun olmaz. Rafine bir ortamın yanında partnerinin onu yaklaşımıyla zihinsel olarak uyarmasını da talep eder. Koç, İkizler, Aslan ve Yay; Teraziler için ideal seks partneri olabilir.

8. Akrep

Akrepler bir şekilde zodyakta şehvetle, tutkuyla ve cinsellikle nam salmışlar. Bu burcun cinsellikte biraz heyecan aradığını söylemek yalan olmaz. Karşısında genellikle kendi arzularında bile çatışmaya sebebiyet verecek kadar sağlam birini görmek ister. Fiziksel olarak dokunulmayı istediği kadar duygusal olarak da anlaşılmayı ister. Bunca kriter sonucunda Akreplerin en iyi eşleşmesi Koç, yine bir Akrep ve Boğa olabilir.

9. Yay

Yaylar her zaman yeni bir arayıştadır, bu nedenle de yatak odasında çabuk sıkılma eğilimine sahiplerdir. Onların için en önemli olan heyecanı ve macerayı yüksek tutabilecek enerjide bir partner. Oldukça flörtöz olan bu burcun maceracı ruhuyla en iyi başa çıkabilecek burçlar ise Kova, İkizler ve Aslan olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Oğlak

Akrepler gibi Oğlaklar da yataktaki tutkusuyla ünlü bir başka burç. Ancak Oğlak burcunun libidosu öyle yüksektir ki onu uyarmak için büyük adımlara ya da karmaşık işlere gerek kalmaz. Kur yapmayı da baştan çıkarılmayı da seven bu burç cinsel dayanıklılığıyla gurur duyar. Dolayısıyla karşısında onun kadar dayanıklı bir burç görmek ister. Yine bir Oğlak, Başak ya da Yengeç, Oğlaklar için ideal yatak partneri olabilir.

11. Kova

Genellikle entelektüel ve idealist olarak kabul edilen Kovalar, alışılmışın dışında insanlar olurlar. Baştan çıkarılmayı sevseler de asla gücü tamamen elden bırakmaz istemezler. Seksin biraz güç olduğu konusunda Koç ve Akreplerle aynı düzlemde oldukları söylenebilir. Karşısındaki kişiyle cinsel olarak uyumu yakalasalar da zihinsel düzeyde bir şeyler paylaşıp seks sonrasında uzunca sohbet edemiyorlar o iş olmaz. Onlara bu aradıklarını verebilecek burçlar ise yine bir Kova, Yay, Yengeç ve Başaklardan çıkabilir.

12. Balık

Her türlü insanla iyi geçinmesini bilen Balıkları cezbetmek de çok karmaşık değildir. Onlar romantizm ve zarafete düşkünlerdir. Kabalıklar arasındaki bir incelik bir içsel bir uyarılmaya yol açabilir. Yatakta onları uzaklaştıracak tek şey hayal gücü eksikliğidir. Hayal gücü ateşlendiği sürece tatmin olmaktan çok partnerlerini tatmin etmeye odaklanırlar. Onların uyum sağlayabileceği burçların başında ise Akrep, Yengeç, Başak ve Teraziler geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
20
17
10
7
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın