Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Yazın Yayları Gevşeyen Bir Grup Ergenin Denizde Yediği Haltlar Yüzünden Başına Gelenler

etiket Gerçek Kesit: Yazın Yayları Gevşeyen Bir Grup Ergenin Denizde Yediği Haltlar Yüzünden Başına Gelenler

Bir Gerçek Kesit bölüm analizi ile karşınızdayız. Şu gençlerin yedikleri halta bir bakar mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba değerli Gerçek Kesit izleyicileri. Kısa bir aradan sonra yine yanlarımızı ağrıtan, böğrümüze öküz oturtan ve döşümüze yel saplayan bir bölümle karşınızdayız. Bölümümüzün adı GENÇLİK FACİASI. Çünkü bu gençler gerçekten bir facia.

2. Tatile çıkacağı için aşırı mutlu olan bu atanamayan Şeyma Subaşı, Hülya'dan başkası değil. Heyecanını annesine ileten Hülya, annesinin "Cennetten bir köşeye gitmiyoruz kızım" yorumuyla bile kendine gelmiyor. Ben bu annenin ellerinden öperim!

3. Babasının çorapsızlığına tepki olarak doğmuş bu enseli çocuk da Cemal. Cemal babasına "Böbö, sandala motor alalım yaaa" diyor. Evlatlarının üstüne gitmenin vakit kaybı olacağını çok iyi bilen aile, "tamam evladım" diyor ve onlar da yazlığa gitmek için planlar yapıyor.

4. Bakın bu da Çetin. "Anne ben sizinle yazlığa gelmek istemiyorum, ben Bodrum'a gitmek istiyorum" diyen Çetin belli ki ergenliğinin hükmettiği hormonları sebebiyle seks turizmi yapmak istiyor. Yaşlılarla okey mi oynasın tatilde, ne yapsın? Çocuk haklı!

5. Sizi daha en baştan dolduruşa getirmek istemem ama bu bölümde en nefret ettiğim eleman aha bu Mehmet. Annesi "Oğlum eşyalarını topla, yazlığa gidecez" diyor. Mehmet de diyor ki "Annö, mayomun lastikleri eridi. Mayo almam gerek!" Bu çocuğun odasını bok götürdüğünden eminim. Ergen odası leşliği kokusu burnuma geldi şu an!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nihayet bu geribaşlar, ailelelerinin topraktan girdiği kooperatif yazlıklarında buluşuyorlar. Çetin hemen "Bodrum'da olmadığım için çok mutsuzum, beni sizlerin yanına düşüren kadere lanet olsun!" diyor. Diğerleri "Olsun lan diskoya falan gideriz burda" diyolar. Bir grup vizyonsuz ile tatile çıkmanın acısını iliklerine kadar yaşıyor Çetin.

7. 20 kg saten boya alana şapka bedava kampanyasıyla yazlık şapka sahibi olmuş bu kitle de ziyan gençliğin babaları. Bu ekibi gördüğünüz yerde, hayat sevinci sizden kilometrelerce uzağa gitmiş demektir sevgili dostlar....

8. Cemal, gerçek bir sırtlan olduğu için Hülya'nın yanına gidip havlusunu atıyor hemen. "Dün akşam benim erkek arkadaşım yok demiştin Hülya, bu doğru mu?" diyor. Hülya da "Ben erkeklerle gezmedim, bi siz varsınız işte... Pardon erkek demişim!" diyor.

9. Neyse bunlar barında sadece kola satılan sitenin diskosuna gidiyorlar. Cemal pistte en iyi bildiği şeyi, yılan dansını yapıyor. Dişisini etkilemeye çalışan bir Arizona kertenkelesinden farksız görünüyor Cemal. Ortam Nat Geo Wild belgeseli adeta!

10. Koca koca insanların yaptığı tatil etkinliğine bir bakın hele! Daha fenası birazdan gelecek. Bunlar dün gece yürüyüşe çıkalım diye program yaptılar, deli s..i bunları çünkü çok özür dilerim. 50 derece güneşin altında yürümek şahane plan, bravo!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Anadolu'nun ılgıt ılgıt kete kotan motifleriyle süslenmiş, kilim desenli tişörtüyle Cemal ortalığa alev aldırmak üzere. Kıza hava olsun diye yanında bir de erzak getirmiş ama sırt çantası değil! Dağıtıma giden askerlerin kullandığı çanta bu, tanırsınız.

12. Cemal, erzak çantasından neler çıkartıyor dersiniz? Sayıyorum: Peynir, zeytin, ekmek, kola ve HAŞLANMIŞ YUMURTA! Bari kıza bir de mala ve kürek vereydin de çimento karaydınız beraber! Ayı!

13. Akdeniz Akşamları belasını başımıza saran kitle işte bu kitle. Sahilde ateş yakıyorlar, anlamsızca dans ediyorlar. Hülya da Cemal'e "düşündüm, taşındım ben de senden hoşlanıyorum" diyor. Cemal'e bir titreme geliyor. Bunu gören Hülya "Sakin ol seviyorum demedim, hoşlanıyorum dedim" diyor. He çok fark ettiydi...

14. Birazdan deve güreşi yapmak için hazırlanan azgın azınlık, plajda bir kadına sorulmaması gereken soruyu soruyor: "Sen neden denize girmiyorsun ya?" Bunların hormon bilgisi kendine kadar. Bir kadın şortla oturup denize girmiyorsa iki ihtimal var: 1- Canı istemiyordur 2- Regl olmuştur. Ama nerden bilsin bu öküz danaları?

15. Zekasız gençlerimiz nihayet motor taktırdıkları sandal ile karşı kıyıya doğru bir yolculuğa başlıyorlar. Yanlarına aldıkları erzaklara bir bakar mısınız lütfen ya? Bunlar doğuştan emekli yemin ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hülya, gerçek bir piremses gibi sandala kuruluyor ve erkek egemenliğini yerle bir ediyor. Bakın o sandalda ben olsaydım sandalı tek elimle ittirip, iman gücümle suya salardım. Siz benim gibi amele olmayın, Hülya gibi prenses olun!

17. Cemal motoru çalıştırdığı için kendini Piri Reis zannedip bi havalara giriyor sormayın. Ensesinde dalgalanan saçlarıyla "Arkadaşlar, gemimize hoş geldiniz" şeklinde bir konuşma yapıyor. Bunlar da Cemal'i alkışlıyorlar. Uçak inince pilotu alkışlayanlardan hiçbir farkı yok şunların.

18. Babasına "sandala motor taktıralım" diye kıçını yırtan Cemal, kürek kullanmayı tercih ediyor. Ben daha başka bir şey demiyorum bu konuyla ilgili.

19. Nihayet karşı adaya varıyorlar ve ne yapıyorlar dersiniz? ÇAY BAHÇESİNE GİDİP ÇAY İÇİYORLAR! Allahım biz nasıl bir sığır sürüsüyle karşı karşıyayız ya! Onun için mi geldiniz bu kadar yolu?

20. Çılgınlarca eğleniyorlar ya çılgınlarca! Senkronize bir şekilde denize taş atıyorlar Allahın vizyonsuzları. Gerçekten delirmek üzereyim sevgili arkadaşlar, böyle şeyler beni biraz sinirlendirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Çay içip denize taş attıktan sonra motora binip geri dönen arkadaşlarımızdan Hülya "Asırlardır yalnızım, pişmanım alın yazım" şarkısını söylüyor. Cemal yancısı da kendinden geçiyor. Neyin kafası bu? Ekmek arası domates peynir mi?

22. Gerizekalı gençler dünyanın en güzel planını bok gibi yaşarlarken, sahilde tavla oynayan babaları "Akşam balığa çıkalım, yanına da kavun, beyaz peynir, bi de küçük rakı... Oh mis!" diyor. O çocuklar, bu babalara ait olamaz ya çok belli. Amca sizden özür dilerim, yukarda biraz kötü konuştum sizin için. Unutalım bu tatsızlığı...

23. Size en başta çok bilendiğimi belirttiğim Mehmet davarı var ya, hah işte o sandaldan denize atlıyor. Bunu gören Çetin de ona katılıyor. Ne bok yerse yesin, atlasın tabii de bak şimdi yaptığı şeye bak.

24. Mehmet ve Çetin sığırı, denize girmeyen Hülya ve Cemal'e sandalı sallayarak şaka yapıyor. Deniz ortasındaki IQ seviyesi şu an -5'lerde arkadaşlar...

25. Yer çekimi, suyun kaldırma kuvveti, eylemsizlik, özgül kütle gibi konuları işlerken derste uyuyan bu insanlar, bittabii sandalı batırıyorlar. Allahım sen karşılaştırma bizi şu tiplerle hayat boyu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Cemal, arkadaşı Mehmet ve Çetin'e "Aptal gerizekalı, n'aptınız salak pislikler" diye çok ağır konuşuyor. Vay anam onlar nasıl sözler???!!!

27. Ekibimiz dahiyane bir fikirle Hülya'yı sandalda bırakarak yardım çağırmaya gidiyor. Bu çocuklara potasyum ve magnezyumu niye koymadınız annesi? Ha babası?

28. Titanic'ten tanıdığımız Rose'un şimdiki hali görenlere şaşkınlık veriyor! My heart will go on at Kumla Belediyesi...

29. İstavritten dönen balıkçılar, "Hangi restorana kilosunu kaçtan iteleriz?" diye aralarında tartışırken ağlarına bir şey takılıyor. Kumla denizinin şirin bir misafiri var bugünlerde...

30. Ve bakın neler oluyor: Cemal, yaz aşkı yaşayacam diye bir kenara koyduğu aklının kurbanı oluyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Çetin, büyük ihtimalle "bunları satmanın başka yolu yok" diyerek Bodrum'a doğru yüzüyor...

32. Mehmet, lastiği erimemiş mayoyu henüz hak edecek zekada olmadığını tecrübe ediyor.

33. Hülya, Instagram hesabından "Yaz gelmeseymiş o zaman ❤️" şeklinde paylaşımlar yaparak beach'lerde fotoğraf çektiriyor. Denize girdiğini henüz gören yok...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
775
128
103
41
17
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

İçinde Sarı Bıyık olmayınca Gerçek Kesit'in de pek tadı olmuyomuş :D Adam konuk oyuncu olarak oynasa bile yeterliydi benim için :D

Yer çekimi, suyun kaldırma kuvveti, eylemsizlik, özgül kütle gibi konuları işlerken derste uyuyan bu insanlar, bittabii sandalı batırıyorlar. :)))

Aşkito muyum ben

Aha! En sevdiğim seri içerik geldi yine 🤣 sinirim bozuk olduğu zaman hala açıp Libidolu Selma'yı okuyorum her okuduğumda hala kahkaha atıyorum 🤣