Görüş Bildir
Haberler
Gençleşmek İsteyenler Buraya: Snapchat Estetiği ve Photoshoplanma ile Güzelleşiyoruz!

etiket Gençleşmek İsteyenler Buraya: Snapchat Estetiği ve Photoshoplanma ile Güzelleşiyoruz!

Mert Vidinli
31.03.2017 - 19:11

Yaz geliyor, havalar ısınıyor! Daha genç, daha sağlıklı ve fresh durmak istiyoruz. O zaman gelin sizinle genç kalmanın sırrını paylaşayım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk olarak ‘snapchat estetiği’ ne onu öğrenelim…

Kim Kardashian’ın Doktor Simon’u varsa bizim de Mustafa Karataş’ımız var. Gülben Ergen’den Bülent Ersoy’a birçok ünlünün medikal estetik doktoru kendisi. Son zamanlarda popüler olan bir uygulamadan bahsediyor: Snapchat estetiği. Nedir peki bu filtreli görünmenin detayı?

Cildi flulaştıran, daha parlak ve pürüzsüz bir görüntü sağlayan bir uygulama.

Cildi flulaştıran, daha parlak ve pürüzsüz bir görüntü sağlayan bir uygulama.

Elmacık kemiklerini yükseltip yüzü daha üçgen göstererek gözleri de büyütüyorlar. Bunun için elmacık kemiklerine dolgu, göz kenarı botoksu ve lazer uygulamaları ile cildi pürüzsüzleştiriyor.

Ben de sıra ile başlıyorum!

Ben de sıra ile başlıyorum!

İlk olarak Clearlift uygulamasındayım. Adı üstünde ‘ lifting’ sağlıyor yer çekimi etkisini engelleyip, cilt renginizi dengeliyor, parlatıp, gözenekleri sıkılaştırıyor, özellikle göz çevresindeki ince kırışıklıklar için ideal bir de o göz altı morluklarımız yok mu işte onun için sağlam bir çözüm oluyor. Fiyatı: 700 TL

Hemen ardından hydrafacial uygulamasına geçiyorum.

Hemen ardından hydrafacial uygulamasına geçiyorum.

Yüzü nemlendiren, asit uygulaması ile siyah noktaları yok eden bu uygulama ile artık siyah noktalarınızı sıkmaya son veriyorsunuz; bırakın o burnunuza yapıştırdığınız ağda bantlarını. Balkabağı ve bal özleri ile yapılan serum takviyesi ile cildimiz ihtiyacı olan neme sahip oluyor… Fiyatı: 600 TL

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üstüne dolgu ve botokslarımız yenilenince oh rahatladık!

Üstüne dolgu ve botokslarımız yenilenince oh rahatladık!

Unutmadan çene altından uygulanan, kaslara yapılan botoks, benim gibi uyurken dişlerini gıcırdatan insanlar için ideal. Tüm gün baş ağrısı ile uğraşıyordum şimdi ise sıfır ne ağrım var ne de gece travmalarım… Botoks: 800 TL

Saçları unutmak olmaz!

Saçları unutmak olmaz!

Unutmadan saç köklerine saç mezoterapisini özellikle beyler deneyin biraz can acıtıyor ama saç dökülmelerine oldukça yardımcı oluyor… Mezoterapi: 500 TL.

Şimdi photoshoplanalım!

Şimdi photoshoplanalım!

Yine Nişantaşı’nda birkaç adım ötedeki Cansen Yeni’nin kliniğine gidiyorum. O da ‘ seni photoshoplayacağım, hazır mısın?’ diyor. Geçen yıl başladığımız 5000-8000 euro arası fiyatlandırılan kök hücre tedavisinden devam ediyoruz. Kulağımın arkasından alınan deri parçası 4-6 hafta içerisinde laboratuvarda belirli uygulamalardan geçip (tıbbi terimlerin asla uzmanı değilim), kolojen üreten, yaşayan hücreler olarak yüzüme tekrar veriliyor. Bu uygulamayı ülkemizde meşhur eden Sertab Erener olmuştu hatırlarsanız. Şimdi Tuba Ünsal ve Başak Dizer de aynı uygulamayı yaptırıyor.

İşimiz bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz!

İşimiz bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz!

1000-1500 TL arası fiyatlandırılan PRP’mizi son olarak yaptırıyoruz. Burada ise yine bir tüp kanınız alınıyor ve içindeki tamir edici hücreler ayrıştırılarak, ihtiyacınız olan, gençleştirmek istediğiniz bölgeye uygulatıyorsunuz… Bir süre delik deşik, iğne izleri olan bir yüze sahip geziniyorsunuz ortalıkta ama ertesi güne genç, parıl parıl parlayan bir cilde sahip uyanıyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı günde bu uygulamaları yaptırmak cesaret işi, kabul.

Ama işin ucunda mükemmelik varsa neden yaptırmayalım?

Bir sonraki keşif yazımda görüşmek üzere…

Beni Instagram'dan takip etmeyi de unutmayın! 😌Buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
329
75
57
26
19
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Peregrinus

Alttaki yorumları okuyorum da insanların derdi ne anlamadım. Küfür etmek neden ya da kendince çirkinliğe(!) atıfta bulunmak? Neyse... Bence editörün kendisi ... Devamını Gör

Kutudaki Keçi

Bir sonrakini yapmasın diye engelleyebiliyo muyuz