Görüş Bildir
Haberler
Gençler Yüzyılın Rotası Etkinliğinde Buluşuyor

Gençler Yüzyılın Rotası Etkinliğinde Buluşuyor

Atakum Belediyesi öncülüğünde, 19-20 Mayıs’ta Türkiye ve dünyadan fikir sahibi gençler ile alanında uzman profesyoneller, Yüzyılın Rotası'nda bir araya geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19 Mayıs’ın 102. yılında, Türkiye ve dünyadan gençler ve profesyonellerin bir araya geldiği forum, sınırsız katılım, paralel oturum ve birebir tanışmalara imkan sağlayan ve  Türk mühendisler tarafından geliştirilen Finlandiya merkezli etkinlik platformu Deal Room’da gerçekleşecek.

Genç ve profesyonellerin dijitalde birebir tanışmasına imkan  sunacak etkinliğe, 5.000’nin üzerinde genç, 1000’nin üzerinde alanında uzman profesyonel ve iş, sanat, spor ve müzik dünyasından 102 konuşmacı katılacak. Platformda, 10.000’nin üzerinde birebir görüşme gerçekleşmesi planlanıyor.  

Birebir toplantılar dışında konserler ve 19 dakikalık ilham veren konuşmaların yer alacağı etkinlik, sadece Türkiye değil dünyadan da misafirleri ağırlayacak. Etkinliğin paydaş geliri de 102 öğrenciye burs olacak.

Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da destek verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın