Görüş Bildir
Haberler
Genç Fenomenleri Ellerinin Tersiyle İten ve Moda Dünyasındaki Yaş Sınırlamasına Savaş Açan 50 Yaş Üstü İkon Kadınlar

Genç Fenomenleri Ellerinin Tersiyle İten ve Moda Dünyasındaki Yaş Sınırlamasına Savaş Açan 50 Yaş Üstü İkon Kadınlar

Aburoski
21.08.2019 - 14:15

Ya siz muhteşemsiniz! 🤩

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Profesör olan Lyn Slater, 2014 yılında "Accidental Icon" ismiyle açtığı blog sayesinde moda ikonu haline geldi. Instagram'da 673 bin takipçiye sahip olan 65 yaşındaki Slater'in kendine has bir tarzı var. Mutlaka profiline göz atmalısınız.

2. Baddie Winkle, zamanın şartlarına meydan okuyan yıllardır Instagram'da fenomen olan 91 yaşında bir kadın. Gençlere taş çıkartan renkli tarzıyla moda ikonu haline gelen teyzemizin milyonlarca takipçisi var.

3. 54 yaşındaki Grece Ghanem'in 127 bin takipçili bir Instagram sayfası var. Kısa gri saçlarıyla ve seçtiği parçalarla gerçekten kendine hayran bırakıyor. O da diğerleri gibi yaşlandıkça görünmemeye savaş açmış bir kadın.

4. Sara Jane Adams'ın renkli deli dolu dünyasını görmediyseniz çok şey kaçırdınız demektir. 184 bin takipçisi olan Adams'ı bir gün çiçekli elbiselerle başka bir gün de eşofmanla görebilirsiniz.

5. 69 yaşındaki moda ikonu Linda Rodin eski model ve stilist. Moda ikonu olmanın yaşla ilgisi olmadığını bizlere net biçimde gösteriyor. Seçtiği parçalar, renkler, kombinler harika!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaşına uygun tarzıyla dikkat çeken Renata Jazdzyk'ın Instagram'da 56 bin takipçisi var. Yarattığı kombinleri gençler de deneyebilir çünkü çok güzeller.

7. Yasmin Furmie'nin tarzını cidden kıskandım! Instagram'da az bir kitleye hitap etse de onun kombinleri görülmeye değer.

8. Dorrie Jacobson, Las Vegas'ta yaşayan 84 yaşında "Senior Style Bible" isimli internet sitesi olan bir blogger.

9. Moon Lin ise bu listedeki en büyük moda ikonu. Instagram'daki 104 takipçisine sokak tarzının yaşla sınırlı olmadığını gösteriyor.

10. Melanie Kobayashi de Sara Jane Adams gibi deli dolu rengarenk bir kişilik. 37 bin takipçisi olan Instagram sayfasına yüklediği fotoğraflara bayıldım. Verdiği pozlara baksanıza nasıl da cool. 😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
63
22
12
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serhat akşahin

kOCA ARIYOARLAR KOCAAAAAAAAAAAAAAA :d

lDORA

Ne alaka amk ?