Görüş Bildir
Haberler
TV
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragman

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragman

Müge Kakşi
19.08.2022 - 19:07

Süreç Film imzalı SHOW Tv'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle saat 20:00'de ekranlarda yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve senaryosunu ise Gani Müjde'nin yazdığı dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi fragman ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi başarılı isimlerin yer aldığı SHOW TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi kısa sürede sevildi. Hem konusu hem de güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi fragman ve son bölüm yaşananlar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi – 6.Bölüm Tanıtımı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Son Bölümde Ne Oldu?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Son Bölümde Ne Oldu?

Geçmişini geride bırakarak yeni bir hayata başlayan Sadi, Derya'yı gördüğünde ne yapacağını şaşırır. Geçmişiyle geleceği arasında sıkışmış durumda olan Sadi'nin Derya ve Songül'ün kendi için göz yaşı döktüğünü bilmiyordur. Melek duruşma tarihinin belli olmasıyla neye uğradığını şaşırır. Hapishaneye dönme durumu olan Melek, bu durumdan dolayı sevgilisiyle ilgili bir karar alır. Öte yandan Mert ise okuldan ayrılma durumundan dolayı Gizem'le son kez görüşmek ister. Fakat gittiğinde beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Gizem ise Mert ve Araz arasında ilk kez bir taraf tutar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın