Görüş Bildir
Haberler
Gelenek Bozulmadı: Erdoğan Anıtkabir'deki Törene Yine Katılmadı

Gelenek Bozulmadı: Erdoğan Anıtkabir'deki Törene Yine Katılmadı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 102. kuruluş yıldönümü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise geçmiş yıllardaki alışkanlığını sürdürerek yine Anıtkabir'deki törene katılmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 102. açılış yıl dönümü törenlerle kutlanıyor. Devlet töreni bugün saat 09.00’da TBMM Atatürk Anıtı’nda başladı. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

Törende, Şentop'un yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve milletvekilleri yer aldı.

Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine gelen heyet, Şentop'un mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti ve TBMM Başkanı Şentop burada Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

Milli Eğitim Bakanı Özer çocuklarla ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Özer çocuklarla ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine gelen heyet, mozoleye çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Erdoğan yine yok

Erdoğan yine yok
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen seneler olduğu gibi bu sene de Anıtkabir'deki anma törenine katılmadı.  2014 yılında Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, o tarihten beri Anıtkabir'de düzenlenen 23 Nisan törenlerine katılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
90
30
20
10
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DR.D

Türkiye aç artık gözünü. Oy verdiğin insanlara bir bak..

Aslaytoran

Olayı kudurmalık bir durum olarak gören zihniyetin söylediği hiçbirşeyi dikkate almam✌️Beyni var sanıp cevap vermeye çalışıyor bir de.. Yazık🤷

Halil Değerli

Ölümünde cenazesine çocuklarının bile katılması nasip olmasın.... ..... 😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤪

Zevahir

Gelmemekle iyi yapmış. Törene yakışmıyor çünkü. 😁