Görüş Bildir
Haberler
Gelecek Vadeden, Avrupa'ya Gitmesi Muhtemel 17 Genç Futbolcumuz

Gelecek Vadeden, Avrupa'ya Gitmesi Muhtemel 17 Genç Futbolcumuz

Enver K.
09.04.2017 - 00:45

Avrupa'ya ithalat konusunda biraz yetersiz kaldık ama hala ligimizde birçok yetenek gösterdikleri performanslarla Avrupa'ya göz kırpıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oğuzhan Özyakup

1. Oğuzhan Özyakup

Hollanda menşeli Oğuzhan, zaten o toprakların havasını ve tadını almış bir isim. Tekrar Avrupa yolu açılabilir mi? Neden olmasın.

2. Ozan Tufan

2. Ozan Tufan

Fenerbahçe'ye gelmeden önce adı birçok Avrupa kulübüyle anılıyordu ama Fenerbahçe'deki performansından sonra talipleri biraz azalmış olabilir. O da Avrupa'ya gitme potansiyelli gençlerimizden.

3. Alper Potuk

3. Alper Potuk

Bu sezon Fenerbahçe'nin en efektif isimlerinden olmayı başardı. Avrupa futboluna uygun yapısı ile giderse de başarılı olması muhtemel oyunculardan.

4. Salih Uçan

4. Salih Uçan

İlk Avrupa macerası çok da iyi geçmeyen Salih Uçan için Serie A takımlarının sıraya girdiği yazılıp çiziliyor. İtalyanca bilmesinin bir artı olduğu düşünülürse onu yakında bir Serie A takımının maestrosu olarak görebiliriz.

5. Sinan Gümüş

5. Sinan Gümüş

Galatasaray'ın alt yaş gruplarında attığı gollerle A takıma yükselen Sinan Gümüş, hem Milli takım için hem de Avrupa kulüpleri için borca girilmesi makul olan bir isim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cengiz Ünder

6. Cengiz Ünder

Sezonun flaş isimlerinden olan Cengiz de Avrupa'nın gözdelerinden olmayı bu genç yaşında başardı. Kim bilir belki sezon sonu onu başka bir ligde izleriz. Neden olmasın?

7. Okay Yokuşlu

7. Okay Yokuşlu

Altay'dan çıktığı günden bu yana gelişen ve bu sezon Trabzonspor formasıyla iyi bir yıl geçiren Okay Yokuşlu da Avrupa'ya gitmesi potansiyel Türk oyunculardan.

8. Cenk Tosun

8. Cenk Tosun

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'un adı neredeyse her gün başka bir Avrupa takımıyla anılıyor. Hatta kıta sınırlarını bile aşan teklifler olduğu söyleniyor. Avrupa'ya gitmesi en muhtemel isimlerden.

9. İrfan Can Kahveci

9. İrfan Can Kahveci

Gençlerbirliği akademisinin son yıldızlarından İrfan Can Kahveci henüz Başakşehir'e transfer olalı aylar oldu ama onun da hedefinde Avrupa var. İsteyeni de var. O da kısa sürede yolcu olabilir.

10. Yusuf Yazıcı

10. Yusuf Yazıcı

Trabzonspor'un bu sezonki en büyük kazancı olan Yusuf Yazıcı, Avrupa kulüplerinin de dikkatini fazlasıyla çekmiş durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yusuf Erdoğan

11. Yusuf Erdoğan

Trabzonspor'un bir diğer Yusuf'u da oyun stiliyle de Avrupa futboluna yatkın bir isim. Zaman zaman adını La Liga takımlarıyla anılırken gördük. Bakalım geleceğinde bu gerçek olacak mı?

12. Ömer Ali Şahiner

12. Ömer Ali Şahiner

Genç ismin adı Fenerbahçe ile anılıyor ama onunla birlikte Hollanda ve Belçika'dan da taliplerinin olduğunu söylemek için biraz medyayı takip etmek yeterli.

13. Deniz Türüç

13. Deniz Türüç

Kayserispor'un çıkışındaki temel etkenlerden olan Deniz Türüç bu performansıyla A Milli Takım'a seçildi. Sıradaki durağı onun da Avrupa olabilir.

14. Serdar Gürler

14. Serdar Gürler

Gençlerbirliği'nin hücum hattındaki her şeyi Serdar Gürler... 4-3-3 oynayan Hollanda takımlarının gözü üzerinde

15. Uğur Çiftçi

15. Uğur Çiftçi

Uğur Çiftçi'de İrfan Can'dan sonra Gençler'den ayrılması beklenen ilk isim olarak göz kırpıyor... Onun da Avrupa'ya gitmesi muhtemel.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kubilay Kanatsızkuş

16. Kubilay Kanatsızkuş

Enes Ünal'ın ardından Bursaspor'un yeni Enes'i olarak servis edilen Kubilay'ın çok önemli özellikleri var. Fizik gücü sayesinde o da Enes gibi İngiltere'nin yolunu tutabilir.

17. Orkan Çınar

17. Orkan Çınar

Sakatlıklar peşini bıraksaydı belki de ilk çıkış yaptığı sezonda İstanbul ekipleri, ardından ise Avrupa'nın yolunu tutabilirdi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
20
10
8
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
O b

Bu içeriği hazırlayan arkadaşın futboldan uzak yakın alakası yok. Bu sene bir tane bile maç izlemediği ortada. Genç futbolcu kime denir onu dahi bilmiyor. Ka... Devamını Gör

Eren Çilingiroğlu

ozan tufan bakkala ekmek almaya gidemez ne avrupası aq

Onur Türkyılmaz

ozanı kim alır, sor bir fenerliye bedava gönderin der