Görüş Bildir
Haberler
TV
Geçtiğimiz Haftanın En Popüler Dizileri Belli Oldu: Zirvedeki Yapım Herkesi Şaşırttı!

Geçtiğimiz Haftanın En Popüler Dizileri Belli Oldu: Zirvedeki Yapım Herkesi Şaşırttı!

Elif
23.11.2022 - 21:16

Hemen her akşam televizyonda birbirinden başarılı yapımlar yayınlanıyor. Özellikle diziler arasında kıyasıya bir reyting mücadelesi yaşanıyor. Dizilerin reytinglerini sadece izlenme oranları değil, aynı zamanda sosyal medya kullanıcıları da belirliyor. Dizilerin sosyal medyadaki performanslarını ölçen ADBA TV ise geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan yapımlarını açıkladı. İşte  14 - 20 Kasım arası sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10) Gecenin Ucunda

10) Gecenin Ucunda

Her hafta Salı günü, saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanan Gecenin Ucunda dizisi, her bölümüyle izleyiciden tam not alıyor. Dizinin başrollerinde ise Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ve Sarp Leventoğlu gibi isimler bulunuyor.

9) Darmaduman

9) Darmaduman

Her hafta Cumartesi günü, saat 20:00'da FOX TV ekranlarında yayınlanan Darmaduman dizisi, oyuncu kadrosu ve güçlü konusuyla izleyiciyi ekrana kilitliyor. Dizinin başrollerinde ise Aslı Malbora, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler bulunuyor.

8) Duy Beni

8) Duy Beni

İlk bölümü 7 Temmuz tarihinde yayınlanan ve her hafta Perşembe günü ekranlara gelen dizi, geçtiğimiz hafta 20. bölümüyle final yaptı. Dizinin başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu gibi isimler bulunuyor.

7) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

7) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Her hafta Perşembe günü, saat 20:00'da STAR TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi, sıra dışı hikayesiyle izleyici tarafından oldukça seviliyor. Dizinin başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan gibi isimler bulunuyor.

6) Kuruluş Osman

6) Kuruluş Osman

Her hafta Çarşamba günü, saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, geniş bir izleyici kitlesine sahip. Dizinin başrollerinde ise Burak Özçivit, Burak Çelik, Özge Törer gibi isimler bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5) Tozluyaka

5) Tozluyaka

Her hafta Pazar günü, saat 20:00'da FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisi, son zamanların en beğenilen gençlik yapımlarından biri. Dizinin başrollerinde Dolunay Soysert, Emre Kınay, Serra Pirinç gibi isimler bulunuyor.

4) Kızılcık Şerbeti

4) Kızılcık Şerbeti

Her hafta Cuma günü, saat 20:00'da Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti, farklı konusuyla seyirciden tam not aldı. Dizinin başrollerinde Settar Tanrıöğen, Emrah Altıntoprak, Sıla Türkoğlu gibi isimler bulunuyor.

3) Yürek Çıkmazı

3) Yürek Çıkmazı

Her hafta Salı günü, saat 20:00'da TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı, yerli dram türünün en başarılı örneklerinden biri. Dizinin başrollerinde  Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu gibi isimler bulunuyor.

2) Yalı Çapkını

2) Yalı Çapkını

Her hafta Cuma günü, saat 20:00'da Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını, reytinglerde en üst sıralarda yer alıyor. Dizinin başrollerinde ise Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir gibi isimler bulunuyor.

1) Tuzak

1) Tuzak

Her hafta Çarşamba günü, saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, daha ilk bölümlerinden çok sevildi. Dizinin başrollerinde Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Eylül Su Sapan gibi isimler bulunuyor.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın