Görüş Bildir
Haberler
Gaziantep Valisi, Erdoğan'ın Şehre Gelişini Atatürk'e Benzetti: 'Tarih Tekerrür Ediyor'

etiket Gaziantep Valisi, Erdoğan'ın Şehre Gelişini Atatürk'e Benzetti: 'Tarih Tekerrür Ediyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep'e gitti. Gaziantep Valisi Davut Gül, Atatürk'ün Gaziantep'e yaptığı ziyaret ile Erdoğan'ın ziyaretinin aynı güne denk geldiğini hatırlatıp, 'Tarih tekerrür ediyor' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, bugün partisinin 31 Mart yerel seçimlerindeki Gaziantep adaylarını açıklamak üzere bu şehre geldi.

Aday tanıtım toplantısı öncesinde, dün Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de Gaziantep'e geldi. Bakan Gül'ü, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin karşıladı. Gaziantep Valiliği'nin Twitter adresinden bu karşılamanın fotoğrafları paylaşıldı. 

Gaziantep Valisi Davut Gül de bu paylaşımı alıntılayıp kendi Twitter hesabından paylaşırken tartışma yaratan ifadeler kullandı.

Atatürk'ün 26 Ocak 1933 tarihinde Gaziantep'e yaptığı ziyaret ile Erdoğan'ın ziyaretinin aynı güne denk geldiğini belirten Vali Gül, 'Tarih tekerrür ediyor...' diye yazdı.

Vali Gül'ün benzetmesine sosyal medyadan da tepki geldi...

Vali Gül'ün benzetmesine sosyal medyadan da tepki geldi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
686
373
141
38
20
20
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Sahte diploma ile askerlikten yırtan ogluna sahte evrakla curuk aldiran bir cehalet abidesini, ömrünü askeri okullarda, dunyanin ve anadolunun dört bir yanin... Devamını Gör

Fatih Öztürk

ya hacı sana Atatürk üzerinden oy yok boşuna debeleniyorsun :D

Bozkurt

Aklı selim vatanseverleri kendi seçmeni gibi zannediyor Reis. :)

özkan mart

Adam cuma namazına 5000 korumayla 100 tane mercedesle gidiyor 1100 odalı sarayda yaşıyor başkomutan diyorlar utanmasalar gazi diyecekler. Atatürk'ün bütün ö... Devamını Gör