Görüş Bildir
Haberler
Gazi Mahallesinde Çatışma: 1 Ölü 4 Yaralı

Gazi Mahallesinde Çatışma: 1 Ölü 4 Yaralı

Fatih UZUN
01.06.2014 - 21:49

İstanbul Sultangazi’de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişinin hayatını kaybetti.

DHA’dan Uzay Kesmen’in haberine göre olay, saat 19.00 sıralarında Sultangazi Yunus Emre Mahallesi 1398. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen bir grup kişi, aralarında daha önceden husumet bulunan Ercan Ateş ‘e sokak üzerinde ateş açtı.

Birden fazla tabanca ve uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmada, Ercan Ateş de silahına davranarak gruba karşılık verdi. Uzun süre devam eden çatışma sonucunda Ercan Ateş başına isabet eden kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yakındaki bir büfenin önünde oturan Cengiz Kavak, Eyüp Torun ve kimliği henüz belirlenemeyen 18 yaşındaki bir kişi de seken kurşunların isabet etmesi sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Çatışmanın ardından, saldırganlar olay yeri yakınına bıraktıkları otomobillere binerek kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine mahalleye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, çatışmanın meydana geldiği 1398 Sokak’ta ve cadde üzerinde inceleme yaptı. Ercan Ateş’in cesedi de, yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bölgede öğle saatlerinde PKK Lideri Abdullah Öcalan ‘a özgürlük talebiyle açılan imza standına bir grup silah ve satırlarla saldırmış ve dört kişi yaralanmıştı. BDP Gaziosmanpaşa İlçe Eş Başkanı Yaşar Arat, Mehmet Karadağ ile SYKP üyesi Cavit Umut taburcu edilirken, saldırıda ağır yaralanan Ömer Delibaş ‘ın tedavisi ise sürüyor.

  • diken.com.tr
Kaynak: http://www.diken.com.tr/aktuel/gazi-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0