Görüş Bildir
Haberler
Gasp Suçlamasıyla Tutuklanmıştı: 13 Kişiyi Öldüren 'Seri Katil'i Bu Kez 'Kanlı Beresi' Yakalattı

Gasp Suçlamasıyla Tutuklanmıştı: 13 Kişiyi Öldüren 'Seri Katil'i Bu Kez 'Kanlı Beresi' Yakalattı

ozcanmine
24.10.2018 - 19:11 Son Güncelleme: 25.10.2018 - 08:59

Ordu'da gasp iddiası üzerine yakalanan ve tutuklanan 44 yaşındaki Mehmet Ali Çayıroğlu'nun, 13 kişinin ölümüyle bağlantılı olmasının yanı sıra bir çifti daha öldürdüğüne dair bulgular ortaya çıktı. 

Yangın süsü vermeye çalıştı, beresi ele verdi.

Yangın süsü vermeye çalıştı, beresi ele verdi.

DHA'nın haberine göre, Mehmet Ali Çayıroğlu'nun kanlı beresi, hayatlarını yangında kaybettiği süsü verilen Nuri-Lütfüye Usluoğlu'nun evinde ele geçirildi. 

Yapılan incelemelere göre, yangın sırasında zarar görmeyen kanlı berenin Çayıroğlu'na ait olduğu öğrenilirken, Nuri Usluoğlu'nun kafasına sert bir cisimle vurulduğu ve vurmanın etkisiyle de beresinin düştüğü ortaya çıktı. Ayrıca, çiftin kanepeye taşındığı ve yangın süsü verildiği ortaya çıktı.

Şüpheli ölümlerden yola çıkarak inceleme başlatıldı.

Şüpheli ölümlerden yola çıkarak inceleme başlatıldı.

24 Şubat tarihinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Nuri-Lütfiye Usluoğlu'nun ölümünden sorumlu olduğu düşünülen Mehmet Ali Çayıroğlu'nun daha önceden 13 cinayetle bağlantısı olduğuna dair bulgular ele geçirildi.

Gasp yapmak için yanlış eve girince yakalandı.

Gasp yapmak için yanlış eve girince yakalandı.

Mehmet Ali Çayıroğlu’nun Akkuş ilçesinde kurban pazarlığı yaptığı 2 boğayı satın almak için bir eve gittiği, gecede aynı eve giderek burada hayvanları çalıp evi yakmayı planladığı, karanlıkta evi şaşırıp yanlış eve girmesiyle 2 kişiyi yere yatırıp ellerinden tersten kelepçelediği ve gasp yaparak kaçtığı iddia edildi. 

Aynı dönemde Akkuş ilçesinde evinde kaybolan ve öldürülmüş vaziyette dere yatağında cansız bedenine ulaşılan Şeker Köseoğlu’nun öldürülmesi olayını araştıran jandarma özel ekibinin, Mehmet Ali Çayıroğlu ile bağlantılar  elde ettiği, kendisini de takibe aldığı ortaya çıktı.

Evinde yapılan aramalarda ele geçirilen hayvanlar kurbanların ailelerine teslim edildi.

Evinde yapılan aramalarda ele geçirilen hayvanlar kurbanların ailelerine teslim edildi.

Çayıroğlu'nun evinde arama yapan ekipler evde, tek kırma 3 av tüfeği, 2 kurusıkı, 4 cep telefonu, eski tip askeri kamuflaj, askeri palaska, şapka ve 230 plastik kelepçe, kadın çantası ele geçirdi. Alınan delilleri incelemeye alan ekipler, el koyulan 23 büyükbaş ve küçükbaş hayvanı da kurbanların yakınlarına teslim etti.

Mehmet Ali Çayıroğlu'nun işlediği iddia edilen cinayetler ise şöyle:

10 Şubat 2018

10 Şubat 2018

Samsun'da meydana gelen olayda, 80 yaşındaki Sevim Semiz ile engelli kızları Emine Semiz ve Havva Gülen evlerinde çıkan yangında hayatlarını kaybetti. Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde ise, Sevim Semiz'e ait olan av tüfeği bulundu.

9 Nisan 2018

9 Nisan 2018

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, Dursun Kurt isimli bir vatandaş evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Kurt'a ait bazı eşyalar Çayıroğlu'nun evinde ele geçirildi.

3 Mayıs 2018

3 Mayıs 2018

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, Şeker Köseoğlu kayboldu. Kaybolmasından bir hafta sonra cansız bedeni ormanda bulundu. Köseoğlu'na ait, av tüfeği ve buzağı Çayıroğlu'nun evinde bulundu. Köseoğlu'nun tabanca ile vurulduğu tespit edilmiş bulunup, tabancanın bulunması için ekipler tarafından çalışmalar devam ediyor.

13 Temmuz 2018

13 Temmuz 2018

Ordu'nun Üçyol mevkisinde Hasan Bayram, gaz zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetti. Bayram'a ait bazı kişisel eşyalar ise Çayıroğlu'nun evinde bulundu.

22 Temmuz 2018

22 Temmuz 2018

Akkuş'a bağlı Ortabölme Mahallesi'nde, gece saatlerinde evlerinde çıkan nedeniyle Sabri Güneş, oğlu Hasan ve gelini Zahide Güneş hayatını kaybederken inceleme başlatan ekipler, daha önce Sabri Güneş ile Çayıroğlu'nun alışveriş yaptığına dair bulgular ele geçirdi.

31 Temmuz 2018

31 Temmuz 2018

Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Karaçal Mahallesi'nde, Senai ve Ümit Türedi çifti mutfak tüplerinden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Ancak ölen çifte ait cep telefonları ve kuru sıkı silah yine Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde ele geçirildi.

Suçlamaları kabul etmedi.

Suçlamaları kabul etmedi.

Tutuklandıktan sonra Akkuş Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaşan ihbar mektubu incelemeye alındı. Çayıroğlu, suçlamaları kabul etmezken kurbanları tanımadığını ifade etti. Ancak Çayıroğlu'nun cezaevindeyken bir yakınına mektup yazdığı, mektupta da ölen 4 kişinin isminin bulunduğu öğrenildi.

Mektupta adı geçen 4 kişinin şüpheli ölümü, cinayetlerin bağlantısını ortaya çıkarırken, derinleşen soruşturmada farklı bağlantıların olup olmadığı araştırma altına alındı.

Mehmet Ali Çayıroğlu, Müge Anlı'nın programında da ele alınmıştı

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moondark

Hayvanoğlu hayvan! Öldürdüklerinin eşyalarıyla koleksiyon mu yapıyormuş bir de.

Şefik Şensoy

ben söylemiştim bir gün memleketimden tehlikeli bir deli çıkacak diye. Bu kadar psikopatını da beklemiyordum.