Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S6'dan Yeni Ekran Görüntüsü

Galaxy S6'dan Yeni Ekran Görüntüsü

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyada en çok ilgi gören konulardan biri olmayı başaran akıllı telefonlarda, özellikle belli başlı markaların çıkardığı amiral gemi modelleri merakla her sene bekleniyor. Tabi ürünler resmi olarak lanse edilmeden önce de pek çok sızıntı haber yapılıyor. 

Geçtiğimiz günlerde, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 'ya ait olduğu iddia edilen SM-925F modelinin AnTuTu programındaki teknik özellikler kısmının fotoğrafı paylaşılmıştı.

Daha sonra GSMArena adlı internet sitesi, Galaxy S6' nın teknik özelliklerini sistemine eklemişti

Yine AnTuTu görüntüsü

Daha önce sızdırılan AnTuTu görseline göre bazı özelliklerde farklılıkların olduğu görülen yeni sızıntıda, özellikle farklılık kamera tarafında olduğu görülüyor.

Genel olarak Galaxy S6 ile ilgii gelen sızıntıların ortak olarak birleştiği yönler var. Bunlar 5.5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Samsung'un 8 çekirdekli Exynos 7 Octa 7420 işlemcisi, Mali-T760 grafik işlemcisi ve 3 GB RAM gibi özellikler. Kısaca Samsung , Galaxy S6 'yı bu özelliklerle pazara sunacağı neredeyse garanti gibi.

Snapdragon 810' un yılın ikinci çeyreğine doğru piyasada olacağını düşündüğümüzde, 64 bit desteğine sahip yeni Exynos işlemci, Galaxy S6' nın en büyük avantajı olacak.

Son gelen görsele göre Galaxy S6 'da 15.9 Megapiksel ana kamera olacağı görülüyor. Tabi bu önceki test ROM'larından da alınmış bir görüntü olabilir. Zira Galaxy S5 ile S6' nın benzer çözünürlükte kamera ile çıkacağı düşünülmüyor.

Tabi Samsung, kamera sensörünü ISOCell yerine Sony kullanarak, Megapiksel seviyesini benzer tutarak da kalite artışına gidebilme ihtimali var. Fakat bu ihtimal şimdilik zayıf.

Galaxy S6'nın çıkmasına epey bir vakit var. Teknik özellikler aşağı yukarı belli olsa da firmanın tasarım ve özellikle TouchWiz arayüz kısmında sürpriz yapacağına yönelik haberler de geliyor. Bekleyip göreceğiz.

  • ShiftDelete / __Tolga Cem Küçükyılmaz
Kaynak: http://shiftdelete.net/galaxy-s6dan-y...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0