Görüş Bildir
Haberler
Galaxy Note 4 Tanıtıldı, Karşınızda Samsung'un Yeni Amiral Gemisi

Galaxy Note 4 Tanıtıldı, Karşınızda Samsung'un Yeni Amiral Gemisi

Caner
03.09.2014 - 16:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galaxy Note 4 Tanıtıldı, Karşınızda Samsung'un Yeni Amiral Gemisi

Samsung’un dördüncü nesil Note telefonu IFA 2014’te düzenlenen Unpacked 2014: Episode 2 etkinliği kapsamında resmiyet kazandı. Mobil dünyasının en fazla beğenilen akıllı telefon serilerinin başında gelen Galaxy Note’un yeni jenerasyonu IFA’da düzenlenen en kalabalık basın toplantısında kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Samsung Galaxy Note 4’ün ilk olarak tasarımından başlayacak olursak; telefon genel hatlarıyla Galaxy Note 3’ün tasarımını devam ettiriyor. Galaxy Alpha’da olduğu gibi metal çerçevenin kullanıldığı Galaxy Note 4 8,3mm kalınlıkla Galaxy Note 3’e oranla daha ince. Telefon ayrıca Galaxy Note 4’ten 2,3mm daha uzun ve 0,6mm daha geniş. Arka bölümdeki deri görünümlü plastik anlayışı devam ediyor fakat bu defa desende farklılık göze çarpıyor.

Galaxy Note 4’te beklendiği gibi 5.7-inç büyüklüğünde Quad HD (2560 x 1440p) çözünürlüklü Super AMOLED ekran kullanılıyor. Galaxy S5’te sektörün en iyi ekranlarından birini Full HD çözünürlükte sunan Güney Koreli üreticinin ekran konusunda ne tür gelişmeler sağladığını ilerleyen günlerde yapılacak detaylı incelemelerde görülecektir.

Galaxy Note 4’te iki farklı işlemci kullanılıyor. Önceli yıllarda olduğu gibi Qualcomm ve Exynoss cephesinden işlemcilere yer veriliyor. 64-bit destekli Exynos 5433 işlemcisi toplamda sekiz çekirdekten oluşuyor. Dört çekirdek 1.9GHz’de çalışırken, diğer dört çekirdek ise 1,3GHz’de işlemci görüyor. Exynos 5433 işlemcide ayrıca LTE Cat. 6 modem bulunuyor. Bu sebeple hangi versiyonun hangi ülkelerde satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

Galaxy Note 4’teki bir diğer işlemci ise Snapdragon 805. 2,7GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci 600MHz hızında çalışan Adreno 420 grafik birimini beraberinde getiriyor.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/gal...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0