Görüş Bildir
Haberler
Galaxy Note 4 Kavisli Ekran Olabilir

Galaxy Note 4 Kavisli Ekran Olabilir

Caner
13.06.2014 - 22:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galaxy Note 4 Kavisli Ekran Olabilir

Samgung, Note serisi telefonlarının yeni serisi olan Galaxy Note 4 ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. Samsung'un yeni amiral gemisi olarak tanımlanan Galaxy Note 4 'ün iki farklı versiyon olarak piyasaya sunulması bekleniyor.

Galaxy Note 4'ün iki farklı versiyon olarak piyasada yer alacağı söylentilerinin ardından akla ilk olarak gelen Samsung'un kavisli ekran üzerinde çalışmalı oldu. Galaxy Note 4 hem normal ekranlı hemde kavisli ekranlı olarak raflarda yerini alabilir.

Samsung 'un bir önceki telefon üretimlerinde de iki seri olarak tanıttığı telefon modellerinde Galaxy Note 4 içinde aynı taktiği kullanacağı ön görülüyor. Fakat bugüne kadar ki iki seri telefon ürettiğinde işlemcilerinde ve hız konusunda farklı versiyonlarını üreten Samsung bu kez bir adım daha ileri giderek ekran konusunda iki farklı versiyonu kullanıcılara sunacak. Galaxy Note 4'ün kavisli ekranı ile çok daha kullanışlı olacağı düşünülürken bu bilgi ile ilgili Samsung'tan şuana kadar resmi bir açıklama da gelmiş değil.

Samsung'un daha önce ürettiği Galaxy Round cihazındaki kavisli ekran görünümünü yine Galaxy Note 4'e uygulanacağı düşünülmekte. Samsung'un Galaxy Note 4 ürününü ayında Berlinde düzenlenen IFA fuarı nda tanıtması beklenirken bu haberin yayılması üzerinde bir çok kesim merakla düzenlenecek olan fuara odaklandı.

veteknoloji

Kaynak: http://www.veteknoloji.com/haber/gala...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0