Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Randers Maçı Hangi Kanalda? İşte Avrupa’da Takımlarımızın Maç Saatleri…

Galatasaray Randers Maçı Hangi Kanalda? İşte Avrupa’da Takımlarımızın Maç Saatleri…

Bu akşam oynanacak karşılaşmalarda Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi’ne, Trabzonspor ve Sivasspor ise UEFA Konferans Ligi’ne kalabilmek için mücadele edecek. Galatasaray, 1-1’in rövanşında İstanbul’da Danimarka ekibi Randers’i konuk edecek. Peki, Galatasaray Randers maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Avrupa’da bu akşam dört temsilcimizin yapacağı maçlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Randers maçı ne zaman ve hangi kanalda sorularına cevap aranıyor. Pazartesi günü ligde Hatayspor’u 2-1 mağlup eden Galatasaray, 1-1’in rövanşında Randers ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, Randers’i mağlup etmeleri halinde UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak. Ayrıca Fenerbahçe, Trabzonsor ve Sivasspor da bu akşam rövanş maçlarına çıkacak. İşte Avrupa’daki maçlarımız ve saatleri…

GALATASARAY RANDERS MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray, 1-1’in rövanşında Randers’i konuk edecek. Saat 21.00’de başlayacak mücadele Smartspor ekranlarından yayınlanacak.

HELSİNKİ  FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise ilk maçında HJK Helsinki’yi 1-0 mağlup etmişti. Rövanş karşılaşması bugün saat 19.00’da başlayacak ve TV8 ekranlarından yayınlanacak.

TRABZONSPOR VE SİVASSPOR KONFERANS LİGİ'NDE

UEFA’nın bu yıl ilk kez düzenlediği UEFA Konferans Ligi’nde ise Trabzonspor ve Sivasspor gruplara kalmaya çalışacak.

İlk maçında kendi sahasında İtalyan devi Roma’ya 2-1 mağlup olan Trabzonspor, deplasmanda mucize kovalayacak. Roma Trabzonspor maçı saat 20.00’de başlayacak ve ATV ekranlarından yayınlanacak.

UEFA Konferans Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Sivasspor ise Danimarka ekibi Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. İç sahada 2-1 yenilen Sivasspor, saat 20.00’de başlayacak mücadelede tur arayacak. Kopenhag Sivasspor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın