Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Fernandao Transferi, Almeida'ya Bağlı

Galatasaray'ın Fernandao Transferi, Almeida'ya Bağlı

Ulaş
17.01.2015 - 10:34
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gündemdeki Sambacı Fernandao, her geçen gün Aslan'a biraz daha yaklaşıyor. Sezonun flaş ekibi Bursaspor eğer Almeida'yı bitirirse, Fernandao'ya Florya'nın kapıları ardına kadar açılacak.

Cim Bom’a sürpriz. Sarı-Kırmızılılar’ın bir süredir renklerine bağlamak için çaba sarf ettiği Fernandao cephesinde önemli bir gelişme yaşanıyor. Brezilyalı golcünün kiralık olarak formasını giydiği Bursaspor, sezonun ikinci yarısı için golcü aramaya başladı.

Bu doğrultuda, kafileyle aynı otelde kalan Almeida’nın menacerine haber gönderildiği öğrenildi. Bursa’nın Almeida transferiyle ilgilenmesi, Fernandao’dan ümit kesildiği şeklinde yorumlandı. İddialar böyle olunca, Galatasaray cephesi daha da iştahla olayın üzerine gitmeye başladı. Eğer Bursa, Almeida ile anlaşıp Fernandao’nun gitmesine izin verirse, Galatasaray’ın Atletica Paranaense ile anlaşması yeterli olacak.

2 takviyeyle bitecek

Bu durumda Sarı-Kırmızılılar’ın 2.5 ya da 3 milyon Euro karşılığında bu transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Cim Bom, Fernandao’nun yanı sıra bir de yerli stoper aldıktan sonra ara transfen dönemini kapatmayı hedefliyor.

  • Fanatik
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0