Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın En İstikrarlısı Muslera

Galatasaray'ın En İstikrarlısı Muslera

Enver K.
29.12.2015 - 20:08

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk yarısında Galatasaray'ın en istikrarlı oyuncusu, kaleci Fernando Muslera oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da, sezonun ilk yarısında yaptığı 17 lig maçında 23 farklı futbolcu forma giydi. Bu oyuncular arasında 17 karşılaşmaya da ilk 11'de başlayan Uruguaylı file bekçisi Muslera, bin 530 dakika süre alarak istikrarıyla dikkati çekti.

İlk yarıdaki 17 maçın tamamına ilk 11'de başlayan Lukas Podolski ise bin 426 dakika ile Muslera'nın ardından ikinci sırada yer aldı. Alman golcüyü, forma giydiği 16 müsabakada bin 336 dakika sahada kalan Hakan Balta takip etti.

Galatasaray'da Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou ve Semih Kaya ise bin dakikanın üzerinde süre alan diğer oyuncular olarak ön plana çıktı.

En az Koray ve Jem Paul oynadı

Sarı-kırmızılı takımda ilk yarıda en az forma şansı bulan oyuncular Koray Günter ve Jem Paul Karacan oldu.

Sezonun ilk yarısında Koray sadece bir maçta 8 dakika süre alırken, Jem Paul ise 2 karşılaşmada 108 dakika forma giydi. 

Beşiktaş'tan transfer edilen kaleci Cenk Gönen ile altyapıdan yetişen file bekçisi Eray İşcan da takımın en formda ismi olan Muslera'dan kaleyi devralamadı ve hiç forma giyemedi.

Tarık, Denizli'den sonra oynadı

Eskişehirspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Tarık Çamdal, teknik direktör değişikliğinden sonra süre bulmaya başladı.

Geçen sezon Hamza Hamzaoğlu'nun, Cesare Prandelli'nin yerine teknik direktörlüğe getirilmesinden sonra formayı unutan Tarık, bu sezonun 12. haftasında göreve gelen Mustafa Denizli ile adeta yeniden doğdu.

Ligin 13. haftasındaki Kasımpaşa maçına kadar hiç süre alamayan Tarık Çamdal, Mustafa Denizli tarafından son 4 maçta da oynatıldı. Tarık, bu karşılaşmalarda 203 dakika sahada kaldı.

Carole'ün sakatlığı Olcan'a yaradı

Carole'ün sakatlığı Olcan'a yaradı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Fransız sol bek Lionel Carole'ün sakatlığı Olcan Adın'a yaradı. 

Alex Telles'in Inter'e gitmesinin ardından sol bek için Carole ve Olcan ön plana çıktı. İlk 9 haftada 6'sı ilk 11 olmak üzere 7 maçta forma giyen Carole, 9. haftadaki Fenerbahçe derbisinde sakatlandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
1
1
0
0
0