Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 4-0 Eskişehirspor

Galatasaray 4-0 Eskişehirspor

Fatih
29.10.2015 - 20:33 Son Güncelleme: 29.10.2015 - 23:44

Hamzaoğlu'ndan Jem ve Emre yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle:

'Rotasyon yapmıştık. Bütün takım olarak hazırız her zaman. Bunu bugün sahada görmüş olmak da ayrıca sevindirdi beni. Hiçbir zaman bırakmadılar, hiçbir zaman küsmediler. Takımın onlara ihtiyacı olan günü sabırla beklediler.Ben tebrik ediyorum kendilerini.

Oyuna iyi başladık. Zaman zaman oyunu rolantiye aldık. Defansa çekildik hep beraber, hızlı hücumlara çıktık. Şimdi önümüzde bir Benfica maçı var. O maçtan da en iyi şekilde dönmeye çalışacağız.

Ben bütün oyuncularıma inanarak kadroma dahil ettim. Hepsine inancım, güvenim, sevgim sonsuz. Orta sahadaki kalabalıktan dolayı Jem şans bulamamıştı. Jose ve Bilal'in ufak rahatsızlıkları vardı. Bugün Jem'e şans doğdu. Kendisine teşekkür ediyorum. Jem sürekli oyunun içindedir. Onu ilk 17 yaşında izlediğimde de böyleydi. Bu tür oyunculara da her zaman ihtiyaç olur. Gözle görülmez ama ihtiyacımız olduğu anda oradadır. Bizim için isim önemli değil, tüm oyuncular oynayabilecek durumda. İnşallah Jem de artırarak devam eder.

Emre özellikle Atletico maçında şanssız bir başlangıç yapmıştı. Toparlayamamıştı. Ben de böyle bir maç bekliyordum. Emre'yi morallendirmek için bu maçı şans olarak değerlendirdik. O da çok iyi bir maç çıkardı bugün. İnşallah bunun da devamını getirir.'

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/fu...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Semih: "Şansımı iyi kullandığımı düşünüyorum"

Galatasaray'da Eskişehirspor mücadelesinde 90 dakika sahada kalan Semih Kaya,mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

'Bugün oynayan arkadaşlarımız az süre alan arkadaşlardı. Ben de bunlardan biriydim. Hocamız bize şans verdi. Bunu en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Oynayan arkadaşlar iyi sinyaller verdi. Umarım Eskişehir de bulunduğu konumdan bir an önce uzaklaşır.'

'Ben şansımı iyi kullandığımı düşünüyorum. Antrenmanlarda da bunu gösterdiğimi düşünüyorum. Bir forma var ortada, bu formanın 4 sezonda sahibi bendim. Chedjou ve Hakan abi en iyi şekilde taşıyorlar Galatasaray formasını. Biz de şansımızı bekleyeceğiz ve şans bize geldiğinde en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız şansımızı.'

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/futbol/semih-...

Kartal: "Galibiyete ihtiyacımız var"

Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Maça iyi hazırlanmıştık, ama bir türlü istediğimiz puanları alamadık. Galatasaray'ın gücünü biliyorduk. Erken bir gol geldi. Sonra toparlandık iyi de oynamaya başladık. Hakemin vermiş olduğu bazı kararlar, bizim gibi takımların gücü belli. Fazla şansımız kalmıyor. Haftalardır kazanamayan bir takımımız var, bunun moral bozukluğu da var. İkinci yarı da gayet iyi mücadele ettik. Gerçi Galatasaray da 3-0'ın ardından tempoyu artırmadı. 7 maç var önümüzde, 4'ü kendi evimizde. Sonuna kadar, sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Bu takımın özgüvenini tekrar kazanmak için bir galibiyete ihtiyacı var'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Galatasaray 4-0 Eskişehirspor

Galatasaray 4-0 Eskişehirspor

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, evinde Eskişehirspor'u 4-0 mağlup etti.

Hamzaoğlu, Eskişehirspor karşısında Galatasaray'ın başındaki 50. resmi maçına çıktı.

Maçı Almanya teknik direktörü Joachim Löw de izledi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/659831320898641920

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Hamzaoğlu, ligde son oynanan Fenerbahçe derbisinin ilk 11'inde 6 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Fenerbahçe derbisini ilk 11'inde yer alan isimlerden, sarı kart cezalısı Wesley Sneijder ile sakat olan Lionel Carole'ün dışında, Bilal Kısa, Umut Bulut ve Hakan Balta yedekler arasında yer alırken, Aureline Chedjou ise kadroda yer almadı.

Sarı-kırmızılı teknik adam, bu oyucuların yerine Jem Paul Karacan, Burak Yılmaz, Semih Kaya, Olcan Adın, Jason Denayer ve Emre Çolak'ı ilk 11'de görevlendirdi.

Maça oldukça baskılı başlayan Galatasaray, 9. dakikada Selçuk İnan'ın nefis frikik golüyle 1-0 öne geçerken, 41. dakikada Emre Çolak'ın ortasında arka direkte şık bir kafa vuruşu yapan Burak farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

45. dakikada Toko, Selçuk İnan'ı ceza sahası içersinde düşürünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Burak, sol üst köşeye sert bir vuruş yaparak ilk yarının sonucunu ilân etti: 3-0.

Karşıllaşmanın ikinci yarısında Galatasaray temposunu düşürürken, 85. dakikada sahneye Bilal Kısa çıktı ceza sahası dışından kaydettiği şık golle maçın sonucunu belirledi: 4-0.

Sarı-kırmızılı ekip bu galibiyetle puanını 21'e yükseltirken, son sıradaki Eskişehirspor ise 4 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
37
24
9
2
2
0