Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Van Persie ve Huntelaar Açıklaması

Galatasaray'dan Van Persie ve Huntelaar Açıklaması

Fatih
16.06.2015 - 20:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Hollandalı futbolcular Robin Van Persie ve Klaas Jan Huntelaar’ın transfer gündemlerinde olmadığını söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan’ın Çırağan Sarayı’nda yapılan düğün törenine katılan Tanman, basın mensuplarına açıklamada bulundu. Tanman, Van Persie ve Huntelaar ile ilgili çıkan transfer iddialarına değinerek, 'Bunları yazıyorlar ama Galatasaray’ın şu an için ilgi alanında olmayan oyuncular. Şu anda başka oyuncularla ilgileniyoruz. Onlarla ilgili girişimler yapılıyor ama bu saydığınız isimler şu an için gündemimizde yok' diye konuştu.

Transfer gündemlerinde olan isimlerle ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Tanman, sözleşmeleri sona eren sabri Sarıoğlu ve Aydın Yılmaz ile ilgili değerlendirmede bulunacaklarını ifade etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile sürekli bir arada bulunduklarını anlatan Cüneyt Tanman, 'Tesislerde olduğu sürece zaten hep beraberiz. Geçmiş yıllar ile ilgili raporları vardı. Onları paylaştık. Onlara göre bir yol haritası çiziyoruz' ifadelerini kullandı.

Tanman, hayatını Cemre Kardeş ile birleştiren futbolcuları Selçuk İnan’a da mutluluklar diledi.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/06/16/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0