Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray’dan Transfer Haberi Bombası! Felipe Melo Geri Mi Dönüyor?

Galatasaray’dan Transfer Haberi Bombası! Felipe Melo Geri Mi Dönüyor?

GNS
20.10.2021 - 23:29

Süper Lig’in 9 haftasını geride bırakarak 17 puan toplayan ve 6.sıraya yerleşen Galatasaray bomba bir transfer haberiyle gündeme geldi. Sarı kırmızılı takım yönetiminden Melo’ya teklif gittiği iddiası sosyal medyada futbol severleri heyecanlandırdı. Brezilya’nın gücenilir internet sitelerinden biri olan UOL Esporte’nin yaptığı habere göre devre arası transfer döneminde Felipe Melo’nun sözleşmesi bitecek. Bunun üstüne Galatasaray yönetimi futbolcuya 1,5 yıllık bir sözleşme teklifi sundu. Daha öncesinde de sarı kırmızılı forma giyen Melo’nun teklifi olumlu değerlendirdiği öğrenildi. İşte haberin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Brezilya basınından heyecanlandıran bir haber öne sunuldu. Galatasaray’ın geçmiş dönemdeki sevilen oyuncularından Felipe Melo tekrar dönmeye hazırlanıyor. Oynadığı takımla sözleşmesi bitmek üzere olan futbolcuya sarı kırmızılı yönetim tarafından 1,5 yıllık teklif gittiği iddia edildi. Taraftarın, oynadığı dönemde hayranı olduğu Melo’nun Türkiye’ye ve Galatasaray’a dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Peki Melo Galatasaray’a dönüyor mu?

İmparator Terim İmasını Yapmıştı

İmparator Terim İmasını Yapmıştı

Fatih Terim sezon başında düzenlediği bir toplantıda: 

'Felipe Melo özel bir oyuncu ve karakterdi. Sahanın içindeki eylemleri, futbolunu bir kenara bırakacak olursak; ailesi, dini inancı ve futboldan başka hiçbir tercihi olmayan bir adamdı. Burada çok mutlu oldu. Bazen konuşuyoruz, 'Hazırım' diyor. Hep hazır. 38 yaşında. Bazen bazılarının yaşı yok. Melo da onlardan biri esasında. Hiçbir şey belli olmaz. “Hoca hazırım” diyor.” şeklinde konuşmuştu.

Jübilesini Galatasaray'da Yapmak İstiyor

Jübilesini Galatasaray'da Yapmak İstiyor

2011-2015 yılları arasında Galatasaray forması giyen 38 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'da 1.5 yıl oynadıktan sonra futbola nokta koymayı planladığı vurgulandı. Felipe Melo'ya daha önce Sao Paulo'nun teklifi, Boca Juniors'un ise ilgisi olduğu belirtilirken, Galatasaray'ın iki kulüpten de önde olduğunun altı çizildi.

Felipe Melo, Galatasaray formasıyla 154 resmi maça çıkıp 18 gol attı ve 12 asist yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın