Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Gol Yağmuru

Galatasaray'dan Gol Yağmuru

Fatih
18.01.2015 - 18:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, hazırlık maçında Neymar'ın takımı Guaratingueta'yı 6-0 mağlup etti.

Galatasaray Alanya'da oynadığı ikinci hazırlık maçında Neymar'ın takımı Guaratingueta'yı 6-0 mağlup etti. Galatasaray'ın golleri Emre Çolak, Bruma, Emre Can Coşkun, Hamit Altıntop, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin'den geldi. Galatasaray'ın hazırlık maçı özeti ve gollerini Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyin.

Galatasaray maça Muslera, Semih, Hakan, Sabri, Telles, Melo, Selçuk, Bruma, Sneijder, Emre Çolak, Umut Bulut 11'iyle çıkarken ikinci yarıda yedek ağırlıklı bir kadro ile maça devam etti. İlk yarıda Emre Can, Bruma ikinci yarıda Hamit, Yasin ve Olcan'ın istekli ve iyi oyunları dikkat çekti.

Galatasaray'da Koray ve Burak'ın ardından Semih de sakatlandı

Galatasaray'ın başarılı stoperlerinden Semih Kaya, Sarı Kırmızılılar'ın hazırlık maçında şok bir sakatlık geçirdi. Dün akşam Burak Yılmaz'ın sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'da şimdi de Semih Kaya şoku yaşanıyor. Başarılı stoper, Sarı Kırmızılılar'ın Royal International Cup'ta 3.'lük maçındaki rakibi Neymar Institute ile oynadığı maçın 3. dakikasında sakatlık yaşadı. Neymar Institute atağında ceza sahasına gelen rakip forvetle çarpışan Semih acılar içinde yerde kıvranmaya başladı. Hemen saha kenarına alınan oyuncunun tedavisine başlanırken, Semih'in dizinin sarıldığı dikkat çekti. İlk bilgi

Semih'in sakatlığı ile ilgili gelen ilk bilgilere göre futbolcunun yan bağlarında esneme olduğu ve durumunun İstanbul'da netlik kazanacağı belirtildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/hazirl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0