Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Sneijder Maç Kadrosundan Çıkarıldı

Galatasaray'da Sneijder Maç Kadrosundan Çıkarıldı

Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in ise Kayseri'ye götürülmeyeceği açıklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Florya Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan idmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon çalışmaları yapıldı. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildi. 

Sakatlığı yeni yeni geçen Jason Denayer, takımdan ayrı bireysel çalıştı. Bugünkü antrenmanda ayağına darbe alan Jose Rodriguez’in daha sonra yapılan tetkiklerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadığı kaydedildi. 

Sneijder kadrodan çıkarıldı

Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder’ın yapılan testleri sonucu diz dış yan bağında tespit edilen hasar nedeniyle tedavisine başlandığı, tedbir amacıyla Kayserispor maçında oynatılmayacağı bildirildi. 

Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, bugün saat 16.45’te özel bir uçukla Kayseri’ye hareket ederek karşılaşma için bu kentte kampa girecek.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
2
2
1
0