Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "İzin Verilmezse Maça Çıkmayacağız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "İzin Verilmezse Maça Çıkmayacağız"

Süper Kupa Finali öncesinde, Suudi Arabistan yönetiminin sahada Atatürk pankartı ve İstiklal Marşı'na izin vermediği iddia edildi. TFF, yaptığı açıklamada 'Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz' ifadelerine yer verdi. 

Kadir Çetinçalı'nın aktardığı son dakika haberine göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek maça çıkmak için Atatürk tişörtlerini şart koştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde skandal bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde skandal bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Süper Kupa Finali'nde , Atatürk posterine, İstiklal Marşı'na Yurtta Sulh Cihanda Sulh pankartına ve Atatürk tişörtüne izin verilmediği söylendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),  'Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender'in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz' ifadelerini kullandı.

Kadir Çetinçalı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in “Atatürk tişörtleri ile ısınmamıza izin verilmez ise maça çıkmayacağız." açıklamasını yaptığını paylaştı.

Kadir Çetinçalı,  Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in “Atatürk tişörtleri ile ısınmamıza izin verilmez ise maça çıkmayacağız." açıklamasını yaptığını paylaştı.

👇🏻

👇🏻
twitter.com

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
14
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
murat tcm

Fenerbahçeliyim ama eğer bu kararı verirseniz size saygım kat kat artar.tff para cezası verirse fon açın, ilk para gönderenlerden olurum.

Eren

Ne kadar zarar varsa biz ödeyelim Beşiktaşlıyım

Ahmet TOY

Kirli ülkenin temiz takımları,temiz vatandaşlarıyız. Bugün hepimiz Galatasaraylıyız, Fenerbahçeliyiz çünkü bu yozlaşmış hükümete karşı dimdik ayaktayız. Zoru... Devamını Gör