Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'dan Dördüncü Yıldız Töreni

G.Saray'dan Dördüncü Yıldız Töreni

Batuhan
11.09.2014 - 12:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü, yeni sezon şampiyon olarak dördüncü yıldızı takma hedefine yönelik TT Arena'da bir tören düzenledi.

Galatasaraylı futbolcular, Başkan Ünal Aysal ve Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin bir araya geldiği törende, Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Cesare Prandelli açıklamalar yaptılar. Son olarak da Ünal Aysal konuştu.

Bildiğiniz gibi müthiş bir yarışa sahne olacağı bugünden belli olan bir Lig sezonu yaşıyoruz, yaşayacağız. En az 4 takımımız bu yıl ligi şampiyon bitirme konusunda çok iddialı durumdalar. Ancak bu aday çokluğu içinde Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 4. Yıldıza aday oluşları durumu daha da heyecanlı hale getiriyor.

Ancak görüyorum ki bu heyecan küçük gruplar içinde kalsa da zaman zaman bir yarış, bir rekabet anlayışının dışına çıkabiliyor ve neredeyse bir düşmanlık duygularına dönüşebiliyor. Üstelik bu duyguları besleyen, hatta bunun sonuçlarından beslenen kişiler de var spor dünyamızda.

Futbolumuzu yönetenlerin polisiye tedbirler dışında bu konuda anlamlı ve gerçekçi bir çaba içinde olduklarını maalesef söylemek mümkün değil.

Bu nedenle siz medya mensuplarına ve biz kulüp yöneticilerine ciddi sorumluluklar düşüyor.

Galatasaray yöneticiliğimde kazanılan şampiyonluklar, alınan kupalar, kazanılan uluslararası başarılar dışında en gururlu olduğum anlar GS marka değerinin dünyada büyük bir gelişme göstermesi ve nihayet futbol dünyasının en değerli 17. Markası seçilmesi oldu.

Bu çabamız boyut değiştirerek en önemli projemiz olarak devam edecek. Aynı gelişmeyi bir bütün olarak Türk futbolunun göstermesi çok önemli. Bunun için tüm dünyanın gözlerinin üzerimizde olacağı bu yıl söz konusu rekabetin sportif bakımdan en üst düzeyde olması kadar sahada, tribünde, medyada ve nihayet sosyal hayatımızda da en üst seviyede olması çok önemli.

Biz kulüp yönetimi, teknik ekibimiz ve sporcularımız olarak bu anlayışın temsilcileri olmakta kararlıyız.

Kararlı olduğumuz bir nokta daha var. Galatasaray Türkiye’de ilklerin kulübüdür. 4. Yıldızı herkesten önce bizim takmamız misyonumuzun bir gereğidir.

Burada gördüğünüz tüm ekibimiz bu yıl Gündüz Kılıç’ın dediği gibi “halatı birlikte çekecekler.” Sahada parlayan yıldızlar göreceksiniz ancak

Ancak ne yönetim, ne teknik ekip, ne de sporcular şampiyonluk için yeterli olamazlar. Bu noktada zinciri tamamlayan büyük zaferler için verdiği desteğin çok önemli olduğunu bilen, bunu sonuna kadar sürdüren, aynı hedefe kilitlenmiş bir taraftarın varlığıdır.

Türkiye’nin gerek yurt içinde, gerekse dünyanın dört bir köşesinde en büyük taraftar desteğine sahip kulübü olarak bir adım önde olduğumuzu söyleyebilirim.

Önümüzdeki günlerde uygulamaya koyacağımız “Yıldız Sensin” programımızla hem onlara çeşitli vesilelerle çağırılarda bulunacağız, hem de Galatasaray’ı Türkiye’nin en güçlü markası yapmalarından dolayı şükranlarımızı iletmek fırsatları yaratacağız.

Sezon sonunda taraftarımıza ithaf edeceğimiz 4. Yıldız için tüm ekibimiz adına elimizden gelen her çabayı göstereceğimizi, sahada terimizin son damlasına kadar mücadele eden bir takım göreceklerinin sözünü verebilirim.

Karda, kışta, en zorlu koşullarda, tribünlerde yüreklerini, sahada ter döken aslanlarımızın yürekleriyle birleştiren, tek yürek olan taraftarlarımız, tek yürek olmuş Galatasaraylılar, dördüncü yıldız sizin eseriniz olacaktır.

Galatasaray’ımız; Türkiye’de üçüncü yıldızı göğsüne takan ilk takım olurken de siz vardınız tribünlerde…

Türkiye’ye ilk ve tek UEFA şampiyonluğunu getirirken de siz vardınız tribünlerde…

Türkiye’ye ilk ve tek Süper Kupa’yı getirirken de siz vardınız tribünlerde…

Şampiyon Kulüplerde ilk ve tek yarı final oynayan takım olurken de siz vardınız tribünlerde…

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ve en “kral yürekli” futbolcusunun, elini yüreğinin üzerine koyup başını eğerek selamladığı tribünlerde de siz vardınız.

En büyük aşkı Galatasaray olan Metin Oktay’a, sonsuzluğa uğurlandıktan yıllar sonra da, her maçta şarkılarla selam yollayan tribünlerde de siz vardınız.

Zaferlerde siz vardınız, hüzünlerde siz vardınız,bestelenmiş ve birlikte haykırılmış bütün şarkılarda siz vardınız.

Sizlerin, özellikle bu yıl görevlerinizi bu anlayışla gerçekleştireceğinizden eminim. Benim de çok sevdiğim bir sloganla buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum:

Açıklamaların ardından futbol takımı, Prandelli ve Aysal yıldız şeklindeki bir platformun içine girerek fotoğraf çekildiler.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/g-sar...

Fenerbahçe cephesinden etkinliğe gelen ilk tepki

Fenerbahçe cephesinden etkinliğe gelen ilk tepki
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0