Görüş Bildir
Haberler
Futbolcular Neden Yüzüne Kırmızı Boya Sürüyor? Merih Demiral'ın Kırmızı Boyası Ne Anlama Geliyor?

Futbolcular Neden Yüzüne Kırmızı Boya Sürüyor? Merih Demiral'ın Kırmızı Boyası Ne Anlama Geliyor?

GNS
28.11.2021 - 19:13

İtalya Serie A'da bu hafta futbolcular kadına şiddeti protesto etmek amacıyla sahaya yüzlerine kırmızı boya sürerek çıktı. Kadına şiddete dikkat çekmek için yapılan hareket bu sezon da devam ettirildi. Yüzüne kırmızı boya süren futbolcular arasında Atlanta forması giyen Merih Demiral da yer aldı. Futbolseverler ise futbolcuların yüzlerine neden kırmızı boya sürdüklerini merak etti. Peki futbolcuların yüzündeki kırmızı boya ne anlama geliyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya Serie A takımları bu hafta herkesin dikkatini çekecek bir hareketle sahalara çıktı. Futbolcuların yüzlerine kırmızı boya sürmesi herkesin ilgisini çekti. Kadına şiddeti protesto amaçlı yapılan hareket görenleri 'neden kırmızı boya sürmüşler?' sorusunu düşünmeye itti. İşte detaylar..

İtalya'da Kırmızı Boya Hareketi

İtalya'da Kırmızı Boya Hareketi

İtalya Serie A’da bu hafta takımlar ilginç bir protestonun altına imzasını attı. Kadınlara yönelik aile içi şiddeti protesto etmek ve bu konuda farkındalık yaratmak için oyuncular sahaya yüzlerindeki kırmızı boya ile çıktı.

Futbolcular Neden Kırmızı Boya Sürüyor?

Futbolcular Neden Kırmızı Boya Sürüyor?

Yüzünde kırmızı boya ile sahaya çıkan Atlanta forması giyen A milli takım oyuncumuz Merih Demiral sosyal medya paylaşımında, 'Kadına karşı şiddete dur de. Bu hafta kadına yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak adına Serie A karşılaşmalarına yüzümüzde kırmızı boyalarla çıktık. Bu tarz farkındalık yaratan uygulamaları ülkemizde de görmeyi umuyorum.' ifadelerine yer verdi.

Kadına Şiddeti Protesto

Kadına Şiddeti Protesto

Futbolcuların yüzündeki kırmızı boyanın anlamı; kadına şiddete dikakt çekmek amacıyla düzenlenen bir protestodur.

İşte Melih Demiral'ın O Tweeti:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın