Görüş Bildir
Haberler
Fuat Avni Neden Bulunamıyor

Fuat Avni Neden Bulunamıyor

Burcu Pak
30.01.2015 - 14:49 Son Güncelleme: 30.01.2015 - 16:21

Fuat Avni Neden Bulunamıyor

Fuat Avni Neden Bulanamıyor?

Evet ülkemizde şehir efsanesi haline gelen Fuat Avni sorunsalı için birkaç kelimede ben yazmak istedim. Ne yazık ki ülkemizin devlet büyükler yeri geldiğinde bazı kişileri istediği gibi bulabiliyor ve hatta bazı kesimin DNA'larına bile girebiliyorken sadece bir şehir efsanesini neden bulamıyor çok merak konusu

Aslında Fuat Avni Neden Bulunamıyor konusu ile ilgili çok güzel bir açıklama aşağıdaki linkte yazılmış. İlk önce onu okumanızı tavsiye ederim.

http://mysubh.com/makale/3521/fuat-avni-neden-bulanamiyor.html

Yazıdada belirtildiği gibi aslında çokda basit bir durum değil gibi gözüküyor ama çokda zor olmaması gerekmektedir. Sebebin kaynağında Twitter Sorumlu şubesi olmaması geçiyor. Aslında buda ilginç bir konu. Türkiye gibi bir ülke Twitter'dan istediği bir bilgi alamayacak kadar aciz bir durumda mı?

Yada bu fuat avni denen efsane çok uyanık ve konum bilgilerini kullandığı ülkeler arasında Türkiye'ye nefret besleyen ülkeler mi var. Çünkü o ülkeler konum bilgisini vermedikten sonra zaten kimseye bulamıyoruz.

Ne yazık ki ülkemizde yıllar boyu kullanılacak bir efsane doğurmuş olduk. Fuat avni belkide içimizdeki ve hergün TV'lerde gördüğümüz kişidir.

Kaynak: www.mysubh.com

Kaynak: http://www.mysubh.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın