Görüş Bildir
Haberler
Freud Kişilik Analizine Göre Senin Derdin Ne?

etiket Freud Kişilik Analizine Göre Senin Derdin Ne?

08.02.2018 - 18:21

Psikanalizin Babası Freud'un kliniğine gitmek ve asıl derdinin ne olduğunu öğrenmek mi isterdin? O zaman doğru yerdesin!

Testi çöz, Freud'un analizine göre asıl derdinin ne olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim ki, okulda birine çok büyük bir haksızlık yapılıyor ve bu durum okuldan atılmasıyla sonuçlanıyor. Bir şekilde sen de karıştın bu işe, ne yaparsın?

2. Artık bir ebeveyn olduğunu ve arkadaşlarınla çocuklarınızın birlikte vakit geçirmesi için buluştuğunu düşün. Ama o da ne! Senin çocuğunu oyunlarına almıyor ve dışlıyorlar. Tepkin ne olurdu?

3. Hazır çocuklardan bahsetmişken, aşağıdaki kelimelerden hangisi çocukluğunu anımsattı?

4. Özgüven durumun ne alemde peki?

5. Peki, birilerinin sosyal medya üzerinden başkalarının hayatına müdahalesi ve hatta kimi zaman linç girişimi hakkında ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Farz edelim, yarın teslim etmen gereken dönem ödevin var. Öyle ki teslim etmezsen okulun uzayabilir. Ama en yakın arkadaşın aradı ve cüzdanını çaldırdığını, yardımına ihtiyacın olduğunu söyledi. Ne yaparsın?

7. Sevgilinle büyük bir tartışmaya girdiniz ve en hararetli anında asla söylemek istemeyeceğin şeyler söyledin, bu yüzden onu kaybetmek üzeresin diyelim. Şimdi ne yapacaksın?

8. Kaybetmeyi asla göze alamam dediğin şey ne?

9. Lideri olduğun ekibin çalıştığı şirkette işler kötüye gitmeye başlıyor ve bu işe acilen el atman gerek! İlk olarak ne yapacağını söyle bakalım!

10. Son olarak, bu görsele dikkatlice bak ve sende uyandırdığı duygunun ne olduğunu söyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fazla duygusalsın!

Fazla duygusalsın!

Freud kişilik analizine göre senin derdin fazla duygusal olman. Yani aslına bakarsan hayatında yolunda gitmeyen şeylerin sebebi duygusallığın. E haliyle aldığın kararlarda ya da yaptığın işlerde duygularınla hareket ettiğinden çoğu zaman yanılıyorsun. Tamam, duygularını bir kenara bırak ve gamsız ol demiyoruz, ama hayat her şeye üzülüp ağlanacak kadar kötü değil! Biraz akıl ve biraz duygu dengesiyle her şeyin çok daha güzel olduğunu göreceksin!

Fazla hırslısın!

Fazla hırslısın!

Freud kişilik analizine göre senin derdin fazla hırslı olman! Hırs iyidir iyi olmasına ama tabii ki dozunda olduğunda! Hayatını hırsların üzerine oturtman oldukça yanlış. Bu şekilde aldığın kararların sonunda pişmanlık seni bulabilir. Bu yüzden sen hayatında her şeyi dozunda yaşasan çok daha mutlu olabilirsin. Çünkü mutlu olmayı hak ediyorsun, kendini mutsuz edecek sonuçlar doğurmaktan kaçınman yeterli!

Hayatındaki her şeyi fazla kafana takıyorsun!

Hayatındaki her şeyi fazla kafana takıyorsun!

Freud kişilik analizine göre senin derdin her şeyi fazla kafana takman! Hayat kısa, kuşlar uçuyor demeyeceğim elbette ama gerçekten her şeyi kafana takıp kendine dert edinmen için hayat fazla kısa. Evet, çok büyük sorunlarla karşılaşabilirsin, dünya mükemmel bir yer de değil ama elinde olmayan şeyleri kendine yüklemenin de bir anlamı yok. Tertemiz kalbinin hak ettiği bu değil!

Kendini çok yalnız hissediyorsun!

Kendini çok yalnız hissediyorsun!

Freud kişilik analizine göre senin derdin yalnızlık! Kendini öyle yalnız hissediyorsun ki, sanki bu dünyaya ait değilmiş gibi hissediyorsun. Yani bu aslında daha çok kalabalıklar içinde bir yalnızlık. Çünkü sen çok seviliyorsun, etrafın da oldukça kalabalık. Ama yine de ya fikirlerinle uyuşmuyor kimse ya da sana kendini yeterince iyi hissettirmiyor. Bizden söylemesi, ilgini çekecek işlere ve hobilere yönelip zihnini boşalttığında her şey çok daha güzel olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1054
222
188
97
95
66
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın