Görüş Bildir
Haberler
Fırtına'ya Es Es Darbesi

Fırtına'ya Es Es Darbesi

Enver K.
17.05.2015 - 18:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'ne katılmayı hedefleyen Trabzonspor, Eskişehirspor deplasmanında ağır bir yara aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Eskişehirspor sahasında ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

Maçın öncesinde Eskişehirspor'dan ayrılacak olan Funes Mori için küçük bir veda töreni düzenlendi. 24 yaşındaki Arjantinli oyuncu sezon başında Benfica'dan bir yıllığına kiralanmıştı.

TANSİYON YÜKSEK BAŞLADI

Düşük tempoyla başlayan mücadelenin ilk dakikalarında hakemle Eskişehirsporlu oyuncular arasında küçük gerginlikler yaşandı. Kramponlarını değiştirmek için kenara gelen Ömer Şişmanoğlu, hakem tarafından oyuna geç alınınca hem yedek kulübesi hem de taraftarlar yoğun bir şekilde protesto etti. Oyuna girerken hakemi alkışlayarak protesto eden Ömer de hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Kurallar gereği envanter değişimi sebebiyle kenara geldiği için Ömer'in oyunun durmasını beklemesi gerekiyordu ve oyuna girişi de bu yüzden gecikti. Ancak bu pozisyonun ardından hakem, verdiği diğer kararların ardından da yoğun ıslıklarla protesto edildi.

ÖMER'DEN HARİKA GOL

Maçta tansiyonu düşüren iim ise yine Ömer Şişmanoğlu oldu. 14. dakikada gelişenEskişehirspor atağında İbrahim Sissoko'nun pasında rakip ceza alanı sağ çaprazında topu önünde bulan Ömer Şişmanoğlu, topun gelişine harika bir vole vurdu ve uzak direk dibine gönderdiği enfes vuruş Hakan Arıkan'ı geçerek filelerle buluştu.

TRABZONSPOR BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ

Yediği golün şokunu çabuk atlatan bordo mavili ekip oyunu rakip yarı alana yıktı. Ancak hücumda organize olmakta zorlanan Trabzonspor, net pozisyonlar üretemedi.

Kanat akınlarından ve duran toplardan yaptığı ortalarla gol arayan konuk ekibe, Eskişehirsporsavunması hava hakimiyeti sayesinde izin vermedi.

ESKİŞEHİRSPOR KONTRADAN VURDU

Trabzonspor'un tüm hatlarıyla yüklendiği bir pozisyonda topu kapan Eskişehirspor'da Raheem Lawal hızla topu rakip yarı alanına taşıdı ve şık bir pasla savunma arkasına kaçan Funes Mori'yi gördü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Mori, Hakan'ın solundan topu filelerle buluşturmayı başardı.

Bu golün ardından iyice morallenen Eskişehirspor hızlı hücumlarla farkı arttırmak için pozisyonlar arasa da son paslardaki hatalar, ilk yarıda başka gol sesinin çıkmasına engel oldu.

İTFAİYE ŞOV!

Oldukça sıcak bir havada oynanan karşılaşmanın devre arasında Eskişehirspor tribünleri itfaiyeye seslendi. İtfaiyeciler de taraftarları kırmadı ve hortumlarla su sıkarak sıcaktan bunalan taraftarların serinlemesine yardımcı oldu.

İKİNCİ YARI TEMPOLU BAŞLADI

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, 47. dakikada gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Medjani ile golü buldu ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Bu pozisyonun hemen bir dakika sonrasında bu kez Eskişehirspor gole yaklaştı. Kamil Ahmet'in pasında topla buluşan Mori sol çaprazdan şutunu çekti ancak Arjantinli oyuncunun zayıf vuruşu Hakan'da kaldı.

OYUNUN DARALMASINA İZİN VERMEDİ

Eskişehirspor 2-0'ı korumak için geri çekilmedi, aksine üçüncü gol için rakip kalede pozisyonlar aradı. Bu nedenle oyunun mesafesi oldukça yüksekti. Trabzonspor'un da topu ayağında tutmakta zorlanması sebebiyle bordo mavili ekip istediği gibi oyunu rakip yarı alana yıkamadı.

SISSOKO PAS ATMAYINCA

Eskişehirspor 74. dakikada oyunu bitirmeye çok yaklaştı. Fatih Atik'in kayıp düşmesi sonucu topu önünde bulan Sissoko hızla hücuma kalktı. 3'e 1 geldikleri pozisyonda topu rakip ceza sahasına kadar taşıyan Sissoko bomboş pozisyondaki arkadaşlarına pas atmayı tercih etmedi ancak kendisine yetişen Waris'i de geçemeyince mutlak gol fırsatını harcamış oldu.

DAİKALAR AZALDIKÇA UMUTLAR TÜKENDİ

Son dakikalar yaklaştıkça Trabzonsporlu oyuncular skoru kabullenmeye başlamış göründü.Eskişehirspor'un tempoyu azaltma çabalarına karşılık vermekte zorlanan bordo mavili ekip, rakip kalede pozisyonlar yakalamaktan da uzaktı.

Kalan dakikalar iki takıma da gol getirmedi ve Eskişehirspor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın