Görüş Bildir
Haberler
Filmleri Aratmayan Soygun: Dişçide 85 Dakika Süren Dehşet Anları

Filmleri Aratmayan Soygun: Dişçide 85 Dakika Süren Dehşet Anları

Onedio Medya
11.10.2016 - 16:47

Bu hafta sonu İstanbul, Maltepe'de akıllara durgunluk veren bir soygun yaşandı. Kasklı 2 kişi, önce dişçi ve çalışanlarına ardından da muayenehaneye gelen müşterilere plastik kelepçe takıp ağızlarını bantladı. Soyguncular,  10 kişinin üzerinde bulunan para, ziynet eşyası, cep telefonu ve kredi kartlarını alarak kayıplara karıştı. Bir görgü tanığının ifadesine göre 'İki hırsız silahlarını dayadılar. Her gelen müşteriyi içeri aldılar ve her şeyi aldılar.' İki soyguncunun hızla olay yerinden uzaklaştığı ve yakalanamadığı belirtiliyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün DHA'nın aktardığı habere göre plakası alınamayan bir motosikletle gelen iki kişi, diş hekimi Zehra E.'in muayenehanesine geldi.

Zili çalan soygunculardan biri arkadaşının dişinin ağrıdığını söyleyerek içeri girmek istedi. Muayenehanede çalışan Nazlı G. randevularının olmadığını bu nedenle içeri alamayacağını söyledi.

Dişçidekilerin ellerini kelepçeleyip ağızlarını bantlamışlar...

Dişçidekilerin ellerini kelepçeleyip ağızlarını bantlamışlar...

Bunun üzerine kasklı 2 soyguncu, silahlarını çekerek içeri girdi. Soyguncular içeride bulunan diş hekimi ve 2 çalışanı  ile birlikte hastaları etkisiz hale getirdi. Sonra da içeride bulunanların ellerini plastik kelepçe ile bağlayıp ağızlarını bantladı. 

İki soyguncu 1 saat 25 dakika boyunca  hasta ve çalışanların üzerindeki para, ziynet eşyası, cep telefonu ve kredi kartlarını alarak geldikleri gibi hızla olay yerinden kaçtı.

Polis kaçan soyguncuları arıyor

Polis kaçan soyguncuları arıyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Habere göre soyguncuların kaçmasının ardından bir çalışan cama vurarak çevreden yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. 

Dişçide çalışan bir kişi, 'İki hırsız geldiler silahların dayadılar. Kelepçeler takıldı ellerimize. Beni ameliyat sırasında yakaladılar zaten. Her gelen müşteriyi içeri aldılar. 1 saatten fazla sürdü. Her şeyi aldılar 'diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
26
17
7
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Keşke tüm soyguncular şunun gibi olsa; https://media.giphy.com/media/bwWJMNj6eMsb6/giphy.gif

Çağlar

profesyonelce :)

Çağlar

Adamların gözü dönmüş resmen. Bunlara verilecek ceza "HADIM" olmalı. Hadım yapacaksın acımayacaksın bunun gibilerine!

miniMALİST Hanım

Bu nedir yaaa dağ başı sanki,eşkıya şehre inmiş