Görüş Bildir
Haberler
Filmlerde Görsek “Böyle Senaryo mu Olur?” Diyeceğimiz Ama Harbi Harbi Yaşanmış 13 Hızlı Boşanma Hikayesi

Filmlerde Görsek “Böyle Senaryo mu Olur?” Diyeceğimiz Ama Harbi Harbi Yaşanmış 13 Hızlı Boşanma Hikayesi

Sheida
17.04.2019 - 13:28

Boşanma hikayeleri genelde çok vurdulu kırdılı olur hele ki çiftler uzun yıllardır birlikteyse. Kirli çamaşırlar ortaya dökülür ve çekişmeli boşanmalarda avukatlara milyonlar dökülür. Biz de sizin için boşanmaları çok uzun sürmeyen ve şanslı sayılabilecek çiftleri thechive'den derledik.

Kaynak: https://thechive.com/2019/03/18/insan...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Yan komşumuz evlendi. 2 aydan daha kısa bir sürede kadın, kocasının ayyaş ve küfürbaz olduğunu söyleyerek evden ayrıldı. Birkaç hafta sonra adam, komşunun köpeğini ok ve yayla vurduğu için komşusuyla tartışmaya başladı sonra kapının önünde onu vurarak öldürdü."

-jjpearson

2. "Kuzenim ve ilk kocası bir ayın sonunda boşandı ve çünkü birisi Houston'da diğeri de Dallas'ta yaşıyordu. Bir türlü bununla nasıl baş edeceklerini konusunda anlaşamadılar. Tabii başka nedenler de olduğundan eminim ama asıl sebep buydu."

-HelloIAmHawt

3. "Adam aile yemeğinde bir anda patlayıp 'UYUŞTURUCU KULLANDIĞIMI BİLDİĞİNİZİ BİLİYORUM VE BU KONUYLA İLGİLİ YAKAMDAN DÜŞMENİZ GEREK' diye bağırdı.Ama bunu karısı bilmiyordu. Babası bilmiyordu. Hiç kimse bilmiyordu."

-ThaiJohnnyDepp

4. "Birkaç aydır sevgili olan arkadaşlarım sarhoşken Las Vegas'ta evlendiler. Daha sonra kız evlendiği için güveninin azaldığını söyledi. 4 avukatla birlikte hemencecik evliliğin iptaline karar verildi. Evlilikleri 4 gün sürdü ve yasal olarak hiç evlenmedikleri beyan edildi. Daha sonra 3 yıl daha sevgili kalıp sonra da ayrıldılar.

-picksandchooses

5. "Bundan yıllar yıllar önce, amcamın kız arkadaşı bir düğün planlayıp, herkesi de davet edip amcama o hafta gelene kadar söylememiş. Bunu neden yaptığını tam olarak bilmiyorum ama amcam o gün bu işi tamamladı ve daha sonra sessiz bir şekilde evliliği feshedip kız arkadaşından ayrıldı."

-littlesmama12

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Sırf seks yapabilmek için evlenen bir çift biliyorum. Evlilikleri toplamda 1 yıl sürdü."

-GohanSawsWood

7. "Arkadaşım bir kadınla yıllarca sevgili olduktan sonra evlendi. Yaklaşık 6 ay birliktelerdi daha sonra ilk Christmas'ta arkadaşım ona hediye alırken, karısı hiçbir şey almadı. O geceden sonra kadın evi terk etti ve ertesi gün sabaha kadar da eve dönmedi. Görünen o ki bir arkadaş bulma sitesinden tanıştığı biriyle tanışıp o gece onunla yatmıştı. Ertesi gün gelip her şeyi anlattı ve 6 aylık evlilikleri bitti."

-arcant12

8. "Gelinin sarhoş olduğu ve damadın gelinin telefonunu alıp iş arkadaşlarından biriyle düğün boyunca sexting yaptığını gördüğü bir düğüne gitmiştim. Damat görevliye evlilik kağıtlarınının resmiyete geçmemesini söyledi."

'Bu olay düğünün sonunda tam balayı için ayrılacakları sırada gerçekleşti. Kızın telefonundaki bildirimler susmayınca damat telefonu alıyor ve olayı öğreniyor. Balayına gitmediler ve davetlilere de hediyelerini iade ettiler. Davetlilere ne olduğuyla ilgili tek kelime etmediler gelin o sırada evliliğini kurtarmaya çalıştığı için.' -human2be

9. "Aile mahkemesinde çalışıyorum. Gelin düğünde DJ ile yatmış. Boşanma, düğünden 2 ay sonra gerçekleşiyor. Sağdıç damada söyledikten sonra."

-trampledbytramps

10. "Karımın ailesinin komşularının kızı 50-70 bin dolar harcanan büyük bir düğünle evlendi. 2 haftayı geçmeden de boşandılar. Çünkü kadın nişanlı kaldıkları sürede adamı aldatmıştı ama o 'büyük gün'ü yine de yaşamak istediği için evlenmişti."

-TheBoBReaper

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Akrabalarımdan biri evlendi ve 6 ay sonra boşandı. Anlaşıldı ki çift daha önce çocuk yapmak isteyip istemediklerini ciddi bir şekilde hiç konuşmamışlar. Bir tanesi çok isterken diğeri istememiş ve bu da sonlarını getirmiş. Evlenmeden önce 3-4 yıldır beraberlerdi ve nedense bunu konuyu hiç açıklığa kavuşturmamışlar..."

-Keebs-

12. "Yarım saat içinde... Gelin damada 'pastan suratıma atma sakın' diyor. Arkadaşları damatla dalga geçip 'evlilikte söz sahibi kim göster' diye damadı gaza getiriyor. Düğün sonunda damat gelinin suratına pastayı yapıştırıyor ve gelin düğünü terk ediyor. Evlilik iptal ediliyor."

-dramboxf

13. "Bir arkadaşım kız arkadaşına, kızın onu aldattığını öğrenmesinden bir hafta sonra evlenme teklifi etti. Bunun onları yakınlaştırabileceğini ve ilişkilerini düzeltebileceğini düşündü. Uzatmaya gerek yok, bir gün öğle yemeği için arabayla eve gidiyor ve iş arkadaşlarından birinin arabasını evin önünde görüyor. Arkadaşımın evinde işi pişiriyorlar ve adam öylece çekip gidiyor. 1 yılın sonunda boşandılar. "

-barrymicokiner

Bonus: "Gelinin, yeni kocasını 8. günde uçurumdan itmesine ne dersiniz?"

'İnsanlar adamın ortalıkta olmadığını fark edince kadın polise haber veriyor. Herkes adamı aramaya ve sorular sormaya başladığında ebeveynlerinin bilgisayarından anonim bir mail atıp öldüğünü söylüyor. Polisler soruşturmaya devam edince arama ekibine öncülük edip onları doğrudan adamın cansız bedenine götürüyor . Tanrının ona yol gösterdiğini söylüyor. Cenazede de davetliler polisin daha fazla bu işe karışmadığından mutlu olduğunu söylediğini duyuyorlar. Bunun bir kaza olduğuna dair bir hikaye uyduruyor ama sonunda her şeyi itiraf ediyor.' -FireInMyBones

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
51
27
19
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Evlilik kadar şişirilmiş bi balon daha yoktur. Evlendikten sonra o boşluk görülür ve balon patlar.

Can_Can

Aldattığı adamla hala 'o günü yaşamak için' evlenmeye çalışan kadın?? Burhan Altıntop gibi iğğğğreeenççç demek istiyorum

Pasif Kullanıcı

O kadar abartılıyo ki insanlar ne olursa olsun bunu yaşamalıyım diye düşünüyolar.

RÜMEYSA YILMAZ

Evlilik kadar salak saçma bişey yoktur düşünün evlenmeden önce 2 kişilik bir hayatınız varken ve buluşup istediğiniz yere gidip gezip içip yiyebiliyorken evl... Devamını Gör

Can_Can

Zaten evlenmeden de karı-koca hayatı yaşayabiliyorsan neden evlenesin ki?