Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Beşiktaş Başkanlık Makamı Hiçbir Camiayı Hedef Almaz"

Fikret Orman: "Beşiktaş Başkanlık Makamı Hiçbir Camiayı Hedef Almaz"

Enver K.
10.01.2016 - 18:42

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün bazı basın organlarında yer alan ve Galatasaray ile ilgili kendi ağzından yazılan haberlere tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Antalya'da düzenlenen seminerine aileleriyle birlikte olan spor gazetecilerinin yanına yönetim kurulu arkadaşlarıyla gittiğini belirten Başkan Orman, orada dost sohbeti şeklinde geçen konuşmaların çarpıtıldığını söyledi. Başkan Orman, 'Ailelerin olduğu bir ortama yönetici arkadaşlarımla katıldım. Demek ki öyle yerlere gitmemek gerekiyormuş. Beşiktaş başkanlık makamı hiçbir camiayı hedef almaz, öyle bir zihniyete sahip değildir.' dedi.

Başkan Fikret Orman, bugün bazı gazeteler ve internet sitelerinde yer alan Galatasaray'la ilgili haberler üzerine kulüp televizyonu BJK TV’ye açıklamalar yaptı. Başkan Orman, şunları söyledi:

'Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin seminerini yaptığı otelde kalıyorduk. Antalya’da yönetici arkadaşlarımla beraber Türkiye Spor Yazarları Derneği başkanı Oğuz Tongsir’i ziyarete gittik. Dost meclisinde sohbet ettik. Orada konuşulan sözlerin başka yerlere çekilmesine üzüldüm. Dursun Özbek, (Galatasaray Kulübü Başkanı) aileden tanıdığım değerli bir dostum. Bizler kimsenin işine karışmayız. Kimseyi rencide edici konuşmalarımız olmaz. İki dost camiayı kavga ettirmeye çalışmak ayıptır. Beşiktaş’ın kurumsal ifadeleri bellidir. Basında çıkan haberlere çok üzüldüm. Galatasaray bizim dost camiamız. Kimsenin bu haberlere itibar etmemesini rica ediyorum. Birileri kişisel menfaat güderek olayları farklı yerlere çekmeye çalışıyor. Ailelerin olduğu bir ortama yönetici arkadaşlarımla katıldım. Demek ki öyle yerlere gitmemek gerekiyor. Beşiktaş başkanlık makamı hiçbir camiayı hedef almaz, öyle bir zihniyete sahip değildir.'

Başkan Fikret Orman, BJK Vodafone Arena ile ilgili bir soru üzerine ise 'Vodafone Arena’yı yavaş yavaş toparlıyoruz. Havalar elverişli olduğu sürece bir an evvel inşaatı bitirip buradan çıkmak istiyoruz. Herkes stadı merak ediyor. Onun heyecanı ve sorumluluğu var.' diye cevap verdi.

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın