Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Tam Kadro Kampta

Fenerbahçe Tam Kadro Kampta

Fatih
07.03.2015 - 20:47

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesinde hazırlıklarını tamamladı ve tam kadro kampa girdi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray maçı öncesinde flaş bir açıklamada bulundu. Mikroblog sitesi twitter üzerinden sarı lacivertli taraftarlara müjde veren İlhan Ekşioğlu, sakatlığı bulunan ve derbide oynayıp oynamayacağı tartışılan Alper Potuk'un kadroya dahil edileceğini söyledi.

İlhan Ekşioğlu, söz konusu tweetinde 'ALPER yarın kadroda, 18 lik kadroda' ifadelerini kullandı. Ekşiouğlu'nun twitinin kısa süre sonrasında da Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi ve Alper Potuk'un son idmanda takımla çalıştığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde 8 Mart Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkan, Yönetici ve Taraftarlardan Destek

Başkan, Yönetici ve Taraftarlardan Destek
Başkan, Yönetici ve Taraftarlardan Destek

Antrenman öncesinde tesislere giden Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Deniz Tolga Aytöre, Turhan Şahin, İsfendiyar Zülfikari, Ünal Uzun, Yönetim Kurulu Üyelerden Metin Doğan, Yalçın Haker, Selim Kosif, Selim Sapan ve Serdar Erkan ile çok sayıda taraftar teknik heyet ve oyunculara Galatasaray maçı öncesinde destek verdi.

Antrenmanın başlangıcında taraftarların yanına giden Teknik Direktör İsmail Kartal ve oyuncular sevgi gösterilerine karşılık verdi. Taraftarlarla fotoğraf çektiren Teknik Direktör İsmail Kartal ile oyuncular, destek için de teşekkür ettiler. Taraftarlar bir süre “Bizler inandık, siz de inanın bizim için bu maçı alın” tezahüratında bulundular. Ardından İsmail Kartal'a ve oyuculara çiçek veren taraftarlar “Şampiyon Fenerbahçe” tezahüratlarıyla desteklerini sürdürdüler. Meşaleler yakan taraftarlar tezahüratlar eşliğinde tesislerden ayrıldılar.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00'de başlayan çalışma ise 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Alper Potuk Kadroda

Alper Potuk Kadroda

Sakatlığı ve tedavi süreci nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Alper Potuk, akşam antrenmanında takımdaki yerini aldı. Potuk, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde takımdan ayrı yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü.

Tüm Futbolcular Kampta

Bu antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, tüm takım olarak tesislerde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0