Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Kötü Gidişe Son Vermek İstiyor

Fenerbahçe Kötü Gidişe Son Vermek İstiyor

90+
05.12.2014 - 14:05 Son Güncelleme: 05.12.2014 - 15:24

Fenerbahçe Kötü Gidişe Son Vermek İstiyor

Spor Toto Süper Lig’in 12. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Ligde son iki maçında yitirdiği puanlarla zirvenin 2 puan gerisine düşen sarı-lacivertli takım, rakip sahadaki mücadelede kazanarak son haftalardaki kötü gidişine son vermeye çalışacak.

Bursaspor maçında 1-1, Eskişehirspor maçında da 2-2’lik beraberliklerle son iki lig haftasını 4 puan kaybıyla geride bırakan sarı-lacivertli takım, zirveden daha fazla uzaklaşmamak için 3 puana şartlandı.

Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat 18.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

-Emre ve Mehmet Topal forma giyebilecek

Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kartın cezasını Ziraat Türkiye Kupası’nda çeken kaptan Emre Belözoğlu ile boynundaki sorun nedeniyle son lig mücadelesinde yedek kalan Mehmet Topal, yarınki maçta forma giyebilecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın, özellikle Eskişehirspor maçındaki hatalar nedeniyle savunmada değişikliğe giderek, 5 haftadır forma giyemeyen Alves’i ilk 11’e alması bekleniyor.

Sakatlığı bulunan Diego’nun forma giyemeyeceği maç öncesi sarı-lacivertli takımda Webo, belindeki ağrı nedeniyle dünkü antrenmana katılmamış, Emenike ise sağ kasık bölgesindeki ağrı nedeniyle tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bırakmıştı.

Hazırlıklarını sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertliler, öğleden sonra özel uçakla Balıkesir’e gidecek.

-4 futbolcu sarı kart ceza sınırında

Fenerbahçe’de Balıkesirspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde sezonun geride kalan 11 haftalık bölümden üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, yarınki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, 13. haftadaki Sivasspor maçında cezalı duruma düşecek.

Kaynak: http://www.90arti.com/fenerbahce-kotu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın