Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 1-0 Kayserispor

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor

Mustafa Boztepe
13.03.2016 - 17:57 Son Güncelleme: 13.03.2016 - 19:53

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u konuk etti. 53. dakikada Robin Van Persie'nin attığı golle Fenerbahçe maçı 1-0 kazandı. Fenerbahçe böylelikle puanını 59'a yükseltti ve maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 2 puan önüne geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Maçla ilgili konuşmayacağım. Aileler acı çekiyor"

Pereira: "Maçla ilgili konuşmayacağım. Aileler acı çekiyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonunda Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırıdan dolayı üzgün olduğunu söyledi. Portekizli çalıştırıcı patlama gerçekleştikten sonra ilk ailesini düşündüğünü söyleyerek, “Bu şekilde devam etmeye değer mi bilmiyorum” açıklamasında bulundu.

Hakan Kutlu: "En güzel sözü taraftar söyledi. Vatan sana canım feda diyerek"

Hakan Kutlu: "En güzel sözü taraftar söyledi. Vatan sana canım feda diyerek"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonunda Ankara’daki terör olayı sebebiyle üzgün oldukarını söyledi. En güzel sözü taraftarın söylediğini ifade eden Kutlu, sözlerini kısa kesti.

Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısı odasına gelen Kutlu, “Maçla ve hakemle alakalı uzun uzadıya konuşulacak bir akşamdı, ama maçtan sonra duyduk ve benim de yaşadığım şehirde, Ankara’da büyük bir patlama olmuş. Ölenlerin yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Gerekirse maçla alakalı hafta içi açıklama yaparız. Dediğim gibi maçla ilgili bu akşam söylenecek bir şey yok. En güzelini stada gelen izleyiciler söyledi; ‘Vatan sana canım feda’. Bugün söylenmesi gereken tek şey bu bence” dedi.

Volkan'dan teröre tepki

Volkan'dan teröre tepki

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel maçtan sonra Lig TV'ye konuşurken Ankara'da yaşanan patlama ile ilgili de üzüntüsünü dile getirdi. Demirel, 'Aslında fazla futbol konuşmaya gerek yok bugün. Ankara'da bir bomba patlamış. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Üzülüyoruz.. Maç, futbol falan bunlar hikaye. Önemli olan Türkiye' dedi.

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Fırat Aydınus’un düdük çaldığı karşılaşmayı kazanan taraf 1-0’lık skorla Fenerbahçe oldu.

Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren golü 53. dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın asistinde Robin van Persie kaydetti. Konuk ekip ise zorlu deplasmanda müsabaka boyunca gol sevinci yaşayamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kayserispor'da 43. dakikada Mabiala ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sarı-kırmızılı takımın yedek kalecisi Kayacan Erdoğan da 4. hakeme söylediği sözlerden ötürü kırmızı kart gördü.

Maç sonunda ise Kayserispor'da Sinan Bakış kırmızı kart gördü. Böylelikle Kayserispor'da 3 futbolcu kırmızı kart görmüş oldu.

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanını 59’a yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Kayserispor ise 23 puanda kaldı ve düşme hattından uzaklaşamadı.

Ligde önümüzdeki hafta Fenerbahçe, Türk Telekom Arena’da zorlu Galatasaray deplasmanına konuk olacak. Kayserispor ise sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak.

Kadıköy'de terör protestosu

Kadıköy'de terör protestosu

Ankara'da yaşanan terör saldırısı tüm ülkeyi yasa boğarken, Fenerbahçe taraftarları maç sırasında Başkent'i unutmadı. sarı-lacivertli taraftarlar “Kalbimiz kapkara, seninleyiz Ankara”, 'Vatan sana canım feda' şeklinde tezahüratlar yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
13
12
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın