Görüş Bildir
Haberler
Caner Erkin: "Kişiliğime Yakışmayan Olay İçin Tüm Fenerbahçe Camiasından Özür Dilerim"

Caner Erkin: "Kişiliğime Yakışmayan Olay İçin Tüm Fenerbahçe Camiasından Özür Dilerim"

Enver K.
13.04.2016 - 22:36 Son Güncelleme: 15.04.2016 - 19:52

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı derbi maç öncesi teknik direktör Vitor Pereira ile tartışan sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin, yaşanan olaydan dolayı camiadan özür diledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendisine ait sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan tecrübeli oyuncu Caner Erkin, Fenerbahçe Kulübüne bugüne kadar büyük bir onurla verdiği hizmetlerin gölgelenmemesinin yanı sıra kulübüne ve takımının oyununa değer katmak azmiyle büyük bir bağlılık ve azimle çıktığı her maçtaki alın terine olan saygıyla açıklama yapmak durumunda kaldığını belirterek, 'Bana ve kişiliğime yakışmayan talihsiz olay için öncelikle başkanımız Aziz Yıldırım'dan, yönetim kurulundan, takımımızın teknik ekibinden, tüm takım arkadaşlarımdan, Fenerbahçe taraftarı ve camiasından, tüm spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.' ifadesini kullandı.

Yaşanan bu olaydan aldığı dersler olduğunu vurgulayan Caner Erkin, 'Takımımın başarısı için duyduğum sınırsız heyecanın ve anlık öfkemin böyle bir olaya sebep vermesinden ben de büyük üzüntü ve pişmanlık duyduğumu tüm hassasiyetimle bildiririm.' değerlendirmesinde bulundu.

Neler yaşanmıştı?

Fenerbahçe Kulübü, futbolcuları Caner Erkin'in, teknik direktör Vitor Pereira'ya 'spor ahlakına aykırı ve seviyesizce' bir davranış içinde bulunduğu için Galatasaray derbisinin 18 kişilik maç kadrosuna alınmadığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Caner Erkin’in maç öncesi açıklanan ilk 11’de olmadığını öğrenince Pereira’ya itiraz edip sert biçimde tartıştığı ve bunun sonucunda kadro dışı kaldığı belirtildi.

Herhangi bir sakatlığı bulunmayan Caner, hafta içindeki bütün antrenmanlarda takımla birlikte çalışmıştı.

Teknik direktör Pereira, tecrübeli futbolcuyu geçen haftaki Torku Konyaspor maçında da yedek bırakmış ve 83. dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın yerine oyuna almıştı.

Fenerbahçe'den çok sert açıklama

Fenerbahçe'den çok sert açıklama

İşte o açıklama:

“Bugün oynanacak GalatasarayFenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir.

Kamuoyuna duyurulur.”

Pereira: "Saygısızlık yaptı"

Pereira: "Saygısızlık yaptı"

Caner Erkin'in kadro dışı kalması hakkında Pereira; 'Oyuncumuz sadece bana değil, takıma saygısızlık yaptı. 11'de değil de ve bunun için kızdı ve takımın yanında olmama kararını verdi. Bu kararıyla hem bana, hem arkadaşlarına hem de kulübüne saygısızlık yaptı. Biz şu anda bireysel düşünemeyiz, ben buraya birlik olmuş bir takım getirdim ve egoist olmaya hakkımız yok' dedi.

Rıdvan Dilmen, Caner Erkin’in yeni takımının İnter olduğunu iddia etti

Rıdvan Dilmen, Caner Erkin’in yeni takımının İnter olduğunu iddia etti

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesinde Caner Erkin’in ilk 11’de olmamasından dolayı Vitor Pereira’ya tepki göstermesi ve sonrasında kadro dışı kalmasının yankıları devam ediyor.

Vitor Pereira’nın Caner Erkin kararını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Caner Erkin’in hatalı olduğunu vurguladı. Dilmen, Fenerbahçe Kulübü’nün açıklaması da Caner Erkin hakkında bir karar alınacağı yönünde. Caner Erkin’in Pereira’nın aldığı karara saygı duyması gerekiyor. Caner ciddi bir hata yapmıştır ama ‘ihanet’ çok ağır olur.” dedi.

Dilmen, Caner’in Inter ile anlaştığını da iddia ederek, “Caner’in Inter ile %100 anlaşma yaptığını duydum. Yıllık 2-2,5 milyon avroluk” şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
5
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın