Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte Dev Derbinin Detayları...

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte Dev Derbinin Detayları...

Müge Kakşi
18.10.2021 - 20:02

ING Basketbol Süper Lig'inin 4. haftasında Fenerbahçe Beko sahasında Anadolu Efes'i ağırlayacak. Heyecanla beklenen dev derbinin ne zaman ve hangi kanalda olduğu  basketbol severler tarafından araştırılıyor. Peki Fenerbahçe Efes maçı saat kaçta? Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes maçı hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçına dair tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

THY Eurolague'de çift maç haftasından çıkan iki dev Fenerbahçe ve Anadolu Efes, ligde kozlarını paylaşıyor.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda bu akşam oynanacak karşılaşmada konuk Anadolu Efes, Avrupa'daki kötü gidişatın ardından ligde kazanarak liderliğini sürdürme amacında. Fenerbahçe ise Basketbol Süper Ligi'ndeki 3 maçlık galibiyet serisini yukarı çekmek istiyor.

Karşılaşma öncesi Anadolu Efes'te James Anderson ve Krunoslav Simon'un sakatlıkları sürüyor. Efes, bu bölgede Amerikalı guard forvet Elijah Bryant ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı. Oyuncunun Fenerbahçe karşısında oynayıp oynamayacağı netlik kazanmadı.

Fenerbahçe Efes Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Efes Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Anadolu Efes maçı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Karşılaşma saat 20.15'te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın