Görüş Bildir
Haberler
Felaket Geçen Bir Yılın Ardından Büyük Ümitler Beslediğimiz 2021 Hangi Burç İçin Nasıl Geçecek?

Felaket Geçen Bir Yılın Ardından Büyük Ümitler Beslediğimiz 2021 Hangi Burç İçin Nasıl Geçecek?

R.G.
06.01.2021 - 12:05

2020 hepimiz için çok zor bir yıl oldu. Peki, yepyeni başlangıçlar için umutlarla karşıladığımız 2021, karşımıza neler çıkaracak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Maddi konularda değişimler yaşayacaksınız. Kazanç yönteminiz değişebilir. Ayrıca kendinizi ve hayattan beklentilerinizi gözden geçireceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Güçlenecek ve sağlam ayaklarla yere basacaksınız. Ama herkese güvenmeyin.

Boğa

Boğa

Yılın ilk ayları yaşam enerjinizi arttıracak. Hayalleriniz için yeterli motivasyonu bulacaksınız. Kariyerinizde değişimler meydana gelebilir ve sorumluluklarınız artabilir. Fazla hırslı olmamaya dikkat edin.

İkizler

İkizler

Bahar aylarıyla beraber mesleğinizle ilgili yeni şeyler öğrendiğiniz ve kendinizi geliştirdiğiniz bir döneme gireceksiniz. Yeni ortaklıklar, anlaşmalar meydana gelebilir ve iş fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Değişime direnmeyin ve akışa bırakın.

Yengeç

Yengeç

Yılın ilk aylarında romantik ilişkilerinizde oldukça şanslı olacaksınız. Kalbiniz boşsa etkileyici biriyle tanışabilirsiniz. İyi bir ilişkiniz varsa evlilik konuları gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeyi unutmayın.

Aslan

Aslan

Yıla bir dolunayla başlıyorsunuz. Bu dolunay sizin bedeninize ve ruhunuza odaklanacağınız süreç sunacak. Fiziksel görünümünüzü değiştirebilir, hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 2021'de yanlış anlaşılmalara dikkat edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Başak

Zorluklar sona eriyor. Hayatı keşfedeceğiniz, hayattan farklı tatlar almaya başlayacağınız bir sene olacak. Yeni bakış açılarıyla tanışabilir, bambaşka ülkelerde yeni deneyimler kazanma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl yeni başlangıçlara açık olun.

Terazi

Terazi

Konfor alanınızdan çıkıyorsunuz. Kariyer ve eğitim konularında beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Sonbahara doğru hayalleriniz için mücadele edeceksiniz ama korkmayın, gezegenler sizin yanınızda. 2021'de sağlığınıza dikkat edin.

Akrep

Akrep

Yılın ilk aylarında iş hayatınızda ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. İlkbaharla beraber ise ani değişimler meydana gelebilir. Ancak bu değişimler sizin için hayırlı olacak. Sene sonuna doğru ise yatırımlar konusunda oldukça şanslı olacaksınız. Size önerimiz, sabırlı olun.

Yay

Yay

İş koşullarınızda önemli değişimler meydana gelebilir. Özellikle teknolojiyi işinizde daha çok kullanmaya başlayacaksınız. Mülk alım satım konularında güzel fırsatlar meydana gelebilir. Ticari konularda adım atmaktan çekinmeyin.

Oğlak

Oğlak

Müjde! Satürn burcunuzdan gidiyor. 2021 sizin için oldukça keyifli geçecek. Aşk hayatınızda şanslı olacağınız, sosyal hayatınızın canlanacağı bir yıl olacak. Yeteneklerinizi paraya dönüştürmeye başlayabilirsiniz. Bu yıl her duyduğunuza inanmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kova

Sizin için heyecanlı bir sene olacak. Hayatınıza yeni bir düzen getirecek güzel değişimler yaşayacaksınız. Para ve kariyer konularında şanslı bir yıl sizi bekliyor. Size önerimiz; özel hayatınızı, iş yaşamınıza karıştırmayın.

Balık

Balık

Mental anlamda iyileşeceğiniz ve şifa dolacağınız bir sene sizi bekliyor. Bireysel farkındalık kazanacak ve yaratıcı bakış açınızı güçlendireceksiniz. Bu yıl hislerinize güvenin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

bu ne ya önceki gibi yıllık burç yorumlarınız nerede

Merve Kaya

Yorduk sizi de kusura bakmayın