Görüş Bildir
Haberler
FED Kararları Ne Zaman Açıklanacak? FED Faiz Kararı Saat Kaçta Belli Olacak?

FED Kararları Ne Zaman Açıklanacak? FED Faiz Kararı Saat Kaçta Belli Olacak?

Küresel piyasalarda gözler tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanacak FED faiz kararına çevrildi. ABD Merkez Bankası (Fed) son toplantının ardından faizi değiştirmeyerek, beklentiler doğrultusunda yüzde 0 ile 0.25 arasında sabit tutmuştu. Doların yükselişe geçmesiyle birlikte vatandaşlar 'FED faiz kararı ne olacak?' sorusuna cevap arıyorlar. Ocak ayı içerisinde açıklanacak FED faiz kararı pek çok yatırımcı ve vatandaş için büyük önem arz ediyor. Peki FED faiz açıklaması ne zaman, saat kaçta yapılacak? Ocak ayı FED faiz kararı ne olur? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FED faiz kararı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. FED bu ay içerisinde ilk toplantısının sonucunda yeni faiz kararını açıklayacak. Açıklama toplantının ardından yapılacak. ABD Merkez Bankası (Fed) bu ayki toplantı ile yılın ilk faiz kararını açıklamış olacak. Tüm dünyanın gözü FED'in vereceği faiz kararıyla oluşacak dolar ve döviz kuru hareketliğine çevrildi. 2021  Aralık ayı faiz toplantısında 2022 yılında 3 kez faiz artırımına gidileceğini açıklayan FED Başkanı Powell, 2022 yılının ilk faiz kararını küresel piyasalara duyuracak.

FED Toplantısı Ne Zaman?

FED Toplantısı Ne Zaman?

Bütün dünyanın merakla beklediği FED'in 2022 yılında yapacağı toplantı Ocak ayının sonunda yapılacak. 2022 Ocak FED toplantı tarihi 25 – 26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İkinci toplantı ise 15-16 Mart , üçüncü toplantı ise 3-4 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın