Görüş Bildir
Haberler
FED Toplantısı Ne Zaman? FED Toplantısı Saat Kaçta? FED Kararları Ne Zaman Açıklanacak?

FED Toplantısı Ne Zaman? FED Toplantısı Saat Kaçta? FED Kararları Ne Zaman Açıklanacak?

Küresel piyasalarda gözler ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanacak FED faiz kararına çevrildi. Doların yükselişe geçmesiyle birlikte vatandaşlar 'FED faiz kararı ne olacak?' sorusuna cevap arıyorlar. Ocak ayı içerisinde açıklanacak FED faiz kararı pek çok yatırımcı ve vatandaş için büyük önem arz ediyor. Peki FED faiz açıklaması ne zaman, saat kaçta yapılacak? Ocak ayı FED faiz kararı ne olur? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerika Merkez Bankası FED'in Ocak ayı faiz kararı için açıklamalarda bulundu. FED kararı için geri sayım başladı. Tüm dünyanın gözü FED'in vereceği faiz kararıyla oluşacak dolar ve döviz kuru hareketliğine çevrildi. 2021  Aralık ayı faiz toplantısında 2022 yılında 3 kez faiz artırımına gidileceğini açıklayan FED Başkanı Powell, 2022 yılının ilk faiz kararını küresel piyasalara duyuracak. Peki FED faiz toplantısı ne zaman yapılacak?

FED Toplantısı Ne Zaman?

FED Toplantısı Ne Zaman?

Bütün dünyanın merakla beklediği FED'in 2022 yılında yapacağı toplantı Ocak ayının sonunda yapılacak. 2022 Ocak FED toplantı tarihi 25 – 26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

FED Toplantıları Ne Zaman Yapılacak?

FED Toplantıları Ne Zaman Yapılacak?

Fed’in 2022 yılı toplantılarından ilki 25-26 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. İkinci toplantı ise 15-16 Mart , üçüncü toplantı ise 3-4 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın