Görüş Bildir
Haberler
Favori Sexting Cümleni Söylüyoruz!

etiket Favori Sexting Cümleni Söylüyoruz!

Begüm
26.06.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bakalım, senin favori sexting cümleni buluyoruz!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Hiç sanal bir uygulamadan biriyle tanışıp yakınlaştın mı?

3. Peki ilk buluşma nerede olur?

4. Peki seni yatakta en iyi anlatan hayvan bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. ''Bu yatak odası benim olsa var ya...'' dediğin oda bunlardan hangisi?

6. Peki sen uzun ilişki insanı mısın yoksa flört insanı mı?

7. Genellikle saat kaçta uyuyorsun?

8. Peki mesajlaşırken ne kadar ileri gidebilirsin?

''Seni çıldırtacak bir sürprizim var!''

Sexting kesinlikle senden sorulur! Sen bu işin ustası olmuşsun, karşındaki kişiyi zaten hemen etkin altına alıyorsun. Sanal ya da gerçek senin için hiç fark etmez, sen her yerde kendin gibisin ve çok seksisin! Her mesajda partnerine vereceğin bir sürprizin oluyor. Bu da zaten sextingi tavan noktasına çıkarıyor. Öyle bir şey yapıyorsun ki partnerin dünyanın bir ucunda olsa hemen ilk uçağa atlayıp gelir, o derece yani! Bu işlerde 10 üzerinden resmen 100 puan alırsın, seks, şehvet, ihtişam senden soruluyor. Ee bize de bir şeyler öğretirsin artık...

''Şu an yanında olsam...''

Sen partnerini her dakika özlüyor ve her dakika da arzuluyorsun. İşte bu yüzden aklında hep yan yana olsanız ne çılgın şeyler yapacağınız dönüp duruyor. Bu seni zaten yeterince çıldırtıyorken karşı tarafı da hemen uyandırıyor. Senin vazgeçemediğin cümlen tabii ki ''Şu an yanında olsam...'' diye başlayan ve sonunun hep mutlu sonla bittiği cümleler. Gerçekten karşı tarafın içindeki heyecanı uyandırıyor ve kendine getiriyorsun. Bu işte baya iyisin!

''Bir nude gelir mi?''

Senin bu hayatta tek bir isteğin var o da tabii ki nude! Şöyle güzelinden özlemimizi giderecek, libidomuzu yükseltecek bir nude gelse fena mı olur! Seninle her konuşmanın sonu bir şekilde nude göndermeye geliyor, hiç sekmez sen de hep o malum soruyu soruyorsun. Zaman zaman mükemmel nudelar gelirken bazen de hüsranla sonuçlanıyor... Ama yine de bu yolda vazgeçmiyorsun, her zaman ileriye devam!

''Ellerim göğsünde geziyor ve...''

İşte senin olayın tam da bu: Romantik bir seks! Senin yaptığın her sextingte resmen bir duygu, bir romantiklik ve aşk var. Karşı tarafa sevgini iletirken onu ne kadar özlediğini de dile getiriyorsun, hiç unutmuyorsun. Ellerin göğsünde gezmeye başladıktan sonra her şey çok romantik ve seksi oluyor. Partnerin zaten senin bu haline bayılıyor. Betimlemelerin ayrı bir harika!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
70
48
39
24
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın