Görüş Bildir
Haberler
Favori Sexting Cümlen Bu Testin Sonunda!

etiket Favori Sexting Cümlen Bu Testin Sonunda!

Begüm
10.10.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakalım sen mesajda hep ne diyorsun?

1. Şimdi partnerinle tam olarak nerede olmak isterdin?

2. Uzak mesafe ilişkisine bakış açın ne?

3. Tarafını seç bakalım!

4. Yeni pozisyonlara ne kadar açıksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Hayal kurma konusunda ne kadar iyisin?

6. Yatakta hangi hayvan gibisin?

7. İlk buluşmada sekse nasıl bakıyorsun?

8. Son soruya geldik, genelde kaç gibi uyuyorsun?

''Şimdi yanında olsam, sana sarılsam...'''

Evet sen bu konularda da oldukça romantiksin. Sen zaten başlı başına yürüyen romantizm olduğun için yaptığın sexting de oldukça romantik oluyor. Sen karşındaki kişiye değer veriyorsun ve onu ekstra önemsiyorsun. O yüzden hep korunaklı alandan gidip usul usul mesajlaşıyorsun. Karşındaki kişi ona duyduğun sevgiyi fark ediyor ve mutlu oluyor. Yine de arada heyecan da gerek, unutma.

''Bi nude gelir mi?''

Sen bu konularda hep bir nude isteyen taraf olarak kalıyorsun. Karşındaki kişiyi hayal etmek için önce onun mükemmel bedenini görmek istiyorsun, ee pek de haksız sayılmazsın. Yine de ara sıra kendi hayal gücünü kullanabilirsin. Bir de farklılık yapıp kendi nude'unu gönderirsen partnerini de şaşırtırsın. Hem de çok sevinecektir. Sexting'i biraz daha fanteziler üzerine kurarak ilerlersen her şey daha tatlı ve heyecanlı olabilir yine de nude istemekten vazgeçme!

''Şimdi seni soyuyorum ve...''

Kabul edelim sen gerçekten iyi bir metin yazarı olabilirmişsin çünkü partnerini soyduktan sonra yazdığın her ayrıntı hepimizi şoke etti. İnsanın canının çekmemesi elde değil. Sen hayal gücün ile fantezi dünyasını birleştirerek mükemmel şeyler ortaya çıkarıyorsun. Zaten senin bu müthiş cümlelerine partnerin de bitiyor. Gerçekten bu işlerde baya iyisin, sahiplenmeyi ve yönlendirmeyi de sevdiğin aşikar.

''Boydan gelir mi?''

Evet senin varın yoğun, her şeyin boydan bir fotoğraf. Partnerini şöyle boydan, çırılçıplak görmek için her şeyini verebilirsin. Adeta gününü güzelleştiren şeyler gelen fotoğraflar. Sanki onlar gelmediğinde damarın tıkanmış gibi hissediyorsun. Hayır o kadar şanslısın ki genelde de fotoğraflar hep geliyor. Sen bu işi çözmüşsün, gerçekten baya iyisin! Ama yine de fotoğraf istemeyi bir kenara bırakıp daha yoğun bir sextinge ne dersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
22
17
12
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

''Boydan gelir mi?''

Uygar Aytun

O ne demek ola ki?

cansu ersan

''Şimdi yanında olsam, sana sarılsam...''' ''Şimdi yanında olsam, sana sarılsam...''' Evet sen bu konularda da oldukça romantiksin. Sen zaten başlı başına y... Devamını Gör

Ömer Kılınç

Evet sen bu konularda da oldukça romantiksin. Sen zaten başlı başına yürüyen romantizm olduğun için yaptığın sexting de oldukça romantik oluyor. Sen karşında... Devamını Gör