Görüş Bildir
Haberler
Favori Hayvanın Senin Hakkında Ne Diyor?

etiket Favori Hayvanın Senin Hakkında Ne Diyor?

Osman Avcı
07.04.2014 - 13:15 Son Güncelleme: 07.04.2014 - 19:09

Hayvanını söyle, sana kim olduğunu söyleyelim :)

Kaynak burası

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayvanını seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Çok zekisin çok: Balina"

"Çok zekisin çok: Balina"

Hep büyük boyuttaki şeylerin aptal ve beceriksiz olduklarına dair bir ön yargı vardır; ancak söz konusu sen olunca bu asla doğru değil. Şöyle denilebilir, denizlerin tilkisi sensin. E denizler de karaların 3 katı, sen de tilkinin 20 katı olduğuna göre... Parçaları birleştirin işte! Bir kötü huyun var o da kendini insanlardan soyutlaman. Aman zaten senin kalibren de bir kişioğlu var mı ki şu evrende. Kendini sevmekte ve omuzlarından öpmekte pek bi' haklısın :)

"Salla gitsin: Panda"

"Salla gitsin: Panda"

Bu hayat, gerçekten kafaya takmaya değer değil. Şunun şurasında kaç yıl yaşayacaksın ki zaten. Bu bakış açın hayatının her alanına sirayet etmiş. Mesela türdaşın Ayı, kendini taze et diye harap ederken, sen bir bambuyla ömür tüketebilrsin. Mütevazisin, iyi huylusun ve dahi kibarsın. Hayvanların salon beyefendisi, evrenin gamsızsın. Her yönünle kıskanılmaya değersin...

"Doğrucu Davut: Ayı"

"Doğrucu Davut: Ayı"

Boğazını kesseler, seni ipe götürseler yalan söylemezsin. Bu huyun sana kısa vadede kaybettirmiş gibi gözükse de, uzun vadede kazanan sensin. Harama el sürmezsin, millettin malına göz dikmezsin. Tabii ki bal hariç :) Aman canım olsun o kadar. Ayrıca dümdüz bir adamsın/kadınsın. Her şeyi olduğu gibi görmeye alışmışsın. Çünkü hayatın sillesini ve de tokatını da sen yemişsin!

"Keskin sirke küpüne zarar: Goril"

"Keskin sirke küpüne zarar: Goril"

Hayatı biraz ciddiye alıyorsun; bu yüzden üzerinde sürekli bir agresiflik, sürekli bir telaş var. Erken yaşlanırsın bu gidişle diyeyim ben sana. Ama sen de haklısın be! Hayat çok kötü; zamansa ondan kötü. Zaten eğer bu kadar agresif ve sinirliysen, bunu çevrendekileri korumak için yapıyorsun. Haklısın be goril kardeş sen de haklısın!..

"Eğlence senin göbek adın: Maymun"

"Eğlence senin göbek adın: Maymun"

Biri eğlenmek mi dedi bir yerlerde? Kuvvetle muhtemel senden bahsetmiş olmalı! Eğlencenin, partilemenin olduğu yerde sen de varsın. Zeka dolu esprilerinle, bitmeyen enerjinle sen olmadan eğlence olmaz pek tabii ki. Gittiğin yeri karnaval havasına büründürüyorsun dakikada.

"Sabır taşın asla çatlamaz: Kaplumbağa"

"Sabır taşın asla çatlamaz: Kaplumbağa"

Tdk'nın başında akl-ı selim kişiler olsa, sözlükte sabır kelimesinin karşısına senin ismini koyar. Sana yavaş diyenler utansın. Onlar çok hızlı yaşıyor da n'oluyor. 50'de ya kalp krizi ya da trafik kazasından dört kolluya biniyorlar. Bu bakımdan 'hızlı yaşa genç öl' senin motton asla olamaz. Yavaş ilerlemek ve hayatı özümseyerek yaşamak en güzeli, en temizi..

"Sadakatin sözlükteki karşılığısın: Köpek"

"Sadakatin sözlükteki karşılığısın: Köpek"

Bir insanın başına gelebilecek en iyi şey sensin. Arkadaşın, sevgilin ve ailen için yapamayacağın şey neredeyse yok. 'Neredeyse' ifadesi haksızlık oldu sana be! Mesela en yakın arkadaşın sana 'öl' dedi, hem de sebepsiz yere. Gözünü kırpmadan ölebilirsin. Bu, senin salaklığından değil; bağlılık ve sadakatinden ileri geliyor. Sevdiklerine ne kadar bağlıysan; düşmanlarına karşı da o kadar sert ve agresifsin. Herkesin hayatında mutlaka senden bir tane olmalı kısaca..

"Farklı olduğunun farkında mısın: Kedi"

"Farklı olduğunun farkında mısın: Kedi"

Her şeyden önce oldukça keskin zekalısın. Bu keskin zekan ise hep yüksek ideallerin peşinde. Örneğin kısa yoldan köşeyi dönmek, sana oldukça klişe ve banal geliyor. 'İçinde yüksek fikirler olmadan yemişim parasını' demekte haklısın. Çünkü sende öyle bir potansiyel var ki, zengin olmak çocuk oyuncağı. Son olarak hep tepeye oynuyorsun. Örneğin bir işe girdin diyelim, anında farkını belli eder, basamakları teker teker çıkarsın. Başarı timsalisin vessealam!..

"Tembellik bir hayat biçimidir: Tembel Hayvan"

"Tembellik bir hayat biçimidir: Tembel Hayvan"

Tembellik ve aylaklık, bir hayat biçimidir. Bunu en iyi sen bilirsin. Mesela fatura yatırılacakmış ve bugün de faturanın son günüymüş. İki ihtimalin var: Ya faturayı yatıracaksın ya da uyuyacaksın. Sen uyursun işte. Çünkü günler içinde muteber bir nesne yok pazar günü gibi

olmaya pazar günü bir 10 saatlik uyku gibi. Bunu okumaktan sıkıldıysan doğru yerdesin tembel insan, çünkü ben de yazmaktan sıkıldım :)

"Oldukça korumacısın: Fil"

"Oldukça korumacısın: Fil"

Dünyada savaşlar, afetler, cinayetler olagelmekte ve sonu da yok. E bunu siz bitiremeyeceğinize göre, yapacak hiçbir şey yok: Yakınınızdakileri korumak zorundasınız. Çok korumacı ve kontrol manyağı gibi görünseniz de, böyle olmak zorundasınız. Çünkü siz, gölgenizi bir çekseniz, etrafınızdakiler ziyan olup, yitip giderler hiç kuşkusuz. Bu yüzden de güçlüsünüz (karakter olarak); ama bu gücü hep sevdiklerinizi korumak adına kullandığınızı söylemek yanlış olmaz.

"Katıksız bir önder: Kaplan"

"Katıksız bir önder: Kaplan"

Ovvv!.. Lider dediğin böyle olur! Mesela yeni bir arkadaş ortamına girdin diyelim. İşte o ortama hemen kendini kabul ettirir, üç güne kalmaz da grubun lideri olur çıkarsın. Haliyle bu ortamda sana karşı çıkanlar ve senin bu baskın kişiliğine kıl olanlar da çıkabilir. Ama sen bunları bir sinek gibi ezer geçersin. Sert ve agresif bir yapın var bu yüzden. Ama küçük insancıklar her daim yönetilmeye ve idare edilmeye müstehak di mi ama.

"Herkes sesine hayran: Papağan"

"Herkes sesine hayran: Papağan"

Harika bir konuşmacı, saygı duyulacak bir hatipsin. Ses tonun bir tiyatrocu kadar tok, bir radyocu kadar iç gıcıklayıcı ve bir maç spikeri kadar sürükleyici... Sabaha kadar anlatsan dinlenir o kadar yani. Ancak ses tonun çok iyi olsa da, içerik bakımından kendini tekrara düşüyosun dikkat et! Papağan gibi tekrar etme kendini :)

"Pek tabii ki Kralsın: Aslan"

"Pek tabii ki Kralsın: Aslan"

Elinin değdiği, gözünün yettiği ve ayak bastığın her yer senin. Muhteşem bir yöneticisin sen. Sakın mütevazilik yapıp, 'aman sen de amma abarttın' deme sakın! Çünkü doğuştan yöneticisin. Yalnız kadınlarla erkekleri bi ayırmak lazım burada. Kadınları oldukça çalışkan ve iyi niyetliyken; erkeklerine ise ne desem bilemedim :)

"Asilsin sen asil: Kurt"

"Asilsin sen asil: Kurt"

Senin tanımlayan en doğru kelime: Asil. Asilliğinin yanına zerafet de katılınca ortaya muhteşem bir karışım çıkıyor. Hele asla ödün vermediğin onurun yok mu. Bu onur başına çokça iş açsa da kendinden ödün vermemek ve bildiğin yoldan şaşmadan gitmek, ayriyeten bir gurur kaynağı olmalı senin için. Bunun yanında, topluluk içinde de yaşayabilme özelliklerine sahipsin; fakat birisi canını mı sıktı, hiç problem değil, alır başını gider ve başının çaresine de bakabilirsin. Eee, kurtsun sen olsun o kadar ;)

"Gizem demek sen demek: Baykuş"

"Gizem demek sen demek: Baykuş"

Öyle sırlara vakıfsın ki, anlatsan yer yerinden oynar. Pandoranın kutusu misali, için bir açılsa, fasiküller çıkar, uzun metrajlı film olur; akar gider sel olur. Ancak boğazını kesseler açık vermezsin. Sır küpüsün bu yönünle de. Ee, boşuna gelmiyor o sırlar sana. Sır küpü olmandan belli: Arkadaşsan dibine kadar arkadaş, sevgiliysen de sonuna kadar sevgilisin. Uçlardasın sen uçlarda!

"Oldukça soğukkanlı: Kurbağa"

"Oldukça soğukkanlı: Kurbağa"

Seni tanımlayan en önemli kelime: Soğukkanlı. Herkesin heyecandan öleceği bir olaya, sen kılın kıpırdamadan bakabilirsin. Buradan seni tanımlayan 2. kavram çıkıyor: Sağduyulu. Sağduyunla bütün yollara ışık tutabilirsin. Nesnel olduğun söylenmiş miydi?.. Akademisyen ya da bilim adamı olman doğal bu nesnellikle. Hatta bunu okurken bile gözün bir alıntı, bir kaynakça arıyorsa doğru yerdesin demektir.

"İleri görüşlülüğün dik alası: Kartal"

"İleri görüşlülüğün dik alası: Kartal"

Senin için sezgileri ve öngörüleri çok ama çok kuvvetli demek yanlış olmaz. Bir kere de dediğin çıkmasın be! Falcı mısın mübarek, müneccimlerle ne gibi ilişkin var? Ayrıca adalet senin için vazgeçilmez bir kelime. 'Adalet zengin bir hazinedir; günü gelince herkese lazım olur.' sözü senin motton. Bu sözle yatıp kalktığını söylemek de yanlış olmaz.

"Kurnazsın: Tilki"

"Kurnazsın: Tilki"

Kurnazsın, burası kesin; ama herkesin söylediği gibi öyle olmaya çalışmıyorsun; sadece senin yaratılışın öyle. Eee, varsa bir fırsat ve kimse de bunu göremiyorsa; pek tabii ki sen değerlendireceksin. Ayıp mı günah mı kardeşim kurnaz olmak :) Ayrıca her ortama ayak uydurabilir, her yerde yaşayabilirsin. Sadece gözün bir fırsatı kessin; gerisi mühim değil.

"Düşlerinde özgür dünya var: Yunus"

"Düşlerinde özgür dünya var: Yunus"

Ekmeksiz yaşarsın, susuz yaşarsın; ama özgürlük olmadan asla. Bunun için seni dar kalıplara sokmak imkansızdan da öte. Yine bununla ilgili olarak, senin canını en çok sıkan şey, monotonluk. Bir şey aynılaşmaya mı başladı, hemen oradan uzaklaşmak istiyorsun doğal olarak. Bu tezcanlılığın ve sıkılganlığın seni mükemmeliyetçiliğe götürüyor. Asla yetinmiyor, asla durmuyor, asla rutine bağlamıyorsun kendini. Eh haklısın, tüm mavilikler sana adanmış!..

"Kıpır kıpırsın: At"

"Kıpır kıpırsın: At"

Hiperaktiflik senin diğer adın: Seni bir dakika bi' yerde tutmak namümkün. Bu yüzden en sevdiğin şey seyahat etmek. Ama böyle hep uzak yerlere gitmeyi seviyorsun. Yani tatilin tadını yolda çıkaranlardansın. Son olarak Maceraperest olduğunu bilmem söylememe gerek var mı?

"Dünyanın en becerikli insanı sensin: Keçi"

"Dünyanın en becerikli insanı sensin: Keçi"

Sana hep inatçı deseler de, sen diyince akla ilk bu sıfat gelmez (İnatçısın tabii, o ayrı mevzu :). Bir kere senin kadar maharetli, senin kadar becerikli birisi var mı acaba? Bunun yanında çok iyi bir tırmanıcısın (hem mecazi, hem de gerçek anlamda). Olmadık yerlerde bulunman ve oldukça renkli kişiliğinse alamet-i farikan :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
240
172
123
50
27
15
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

"Gizem demek sen demek: Baykuş" Öyle sırlara vakıfsın ki, anlatsan yer yerinden oynar. Pandoranın kutusu misali, için bir açılsa, fasiküller çıkar, uzun met... Devamını Gör

Yağız PG Karakoç

Tembellik ve krallık ? Hangisini seçsem :D