Görüş Bildir
Haberler
Fark Etmeden Birazını Yemiş: İş Yerindeki Yemeğinden İnsan Parmağı Çıktı

etiket Fark Etmeden Birazını Yemiş: İş Yerindeki Yemeğinden İnsan Parmağı Çıktı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde çalıştığı fabrikada yemekten çıkan insan parmağının bir kısmını farkında olmadan yediğini iddia eden işçi, iş yeri hakkında suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İHA'nın haberine göre, olay Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikada gerçekleşti. İddiaya göre, bir süre önce mutfakta turşu doğrayan aşçı yanlışlıkla parmağını kesti. Aşçı hastaneye kaldırılırken, kaybolan parmak ise 3 gün sonra fabrikada yemek yiyen Burhan Yılmaz adlı bir işçinin yemeğinden çıktı.

Parmak olduğunu fark etmedi

Parmak olduğunu fark etmedi

Yemeğinden çıkan parmak ile şaşkına dönen Burhan Yılmaz, soluğu Çerkezköy Devlet Hastanesinde aldı. Sürekli mide bulantısı yaşadığını belirten Yılmaz’ın aldığı doktor raporuna göre, kopmuş parmağın bir kısmını fark etmeden yediği öğrenildi.

'Sağlığımdan endişe duyuyorum'

'Aynı firma hala işçilere yemek veriyor'

'Aynı firma hala işçilere yemek veriyor'

Olayın ardından fabrikanın kendisini ücretsiz izine çıkardığını belirten Burhan Yılmaz, 'Çalıştığım firma hakkında suç duyurusunda bulundum çünkü aynı yemek firması ile çalıştığım şirket hala çalışıyorlar ve işçilere yemek veriyorlar. Herhangi bir işlem yapılmadı. Bu olayın ardından beni ücretsiz izine çıkardılar ve sus payı olarak 3 bin lira teklif ettiler. 15 gündür ücretsiz izindeyim. Maddi durumum yok ve fabrikadan aldığım maaşla geçiniyordum. Kiradayım, ailemle ben şu an zor durumdayız' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
584
277
142
27
26
19
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Aşçı kendinden bir şeyler katmış öyle lezzetli ki parmaklarınızı yiyeceksiniz dedikleri bu olsa. Kopan parmak nasıl bulunamaz doktor dikebilirdi aramaya bile... Devamını Gör

Mr.Hate

Usta: Size bir yemek yaptım parmaklarımı yersiniz... askldjhasjkdhaskdh

Ancient Guy

Olayın ardından davalı firma çıkıp "bu olayda dış güçlerin parmağı var" diye açıklama yaparsa aşçıyı fetöden alabilirler.