Görüş Bildir
Haberler
Fahrettin Altun Duyurdu: 'Dezenformasyonla Mücadele Merkezi' Kuruldu

Fahrettin Altun Duyurdu: 'Dezenformasyonla Mücadele Merkezi' Kuruldu

Emre Ordu
05.08.2022 - 14:38 Son Güncelleme: 05.08.2022 - 14:39

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başkanlık bünyesinde Dezenformasyonla Mücadele Merkezi oluşturulduğunu açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi Başkanı Fahrettin Altun Dezenformasyonla Mücadele Merkezi kurulduğunu açıkladı. Merkezin başına İdris Kardaş getirildi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  'Ülkemize karşı yürütülen sistematik dezenformasyon kampanyalarına karşı İletişim Başkanlığımız bünyesinde müstakil bir birim oluşturduk. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi. Merkezimizin koordinatörü olarak atanan İdris Kardaş'ı tebrik eder, kendisine başarılar dilerim' dedi.

İdris Karadaş da Fahrettin Altun'un paylaşımını alıntıladı ve Türkiye’ye karşı içeriden ve dışarıdan yapılan her türlü algı operasyonlarına, yalan ve dezenformasyona karşı mücadele edeceklerini ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İdris Kardaş kimdir?

İdris Kardaş kimdir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitim gören İdris Kardaş 2011 yılında bu üniversitede çalışmaya başladı. 5 yıl boyunca Bilgi Üniversitesi'nde koordinatör olarak görev aldı ve buradaki  görevinden 2016 yılında ayrıldı. İdris Kardaş, 2017 senesinde İstinye Üniversitesi'nde akademisyen olarak göreve başladı.

Kardaş geçmişte Sabah, A Haber ve Aktüel gibi yayınlarda yazılar kaleme aldı.

Kardaş ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren ve 'Pelikancılar' olarak tarif edilen grubun kuruluşu olan Boğaziçi Küresel İlişkiler Merkezi’nde Genel Koordinatör olarak görev yapmıştı. 

'Pelikancılar' yayınladıkları bir bildiriyle Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık'tan istifasına yol açmışlardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
20
11
3
2
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Yani aslında ekonomik olarak şahlanıyoruz, kriz diye bir şey yok, Türkiye'nin organize suçlarda Avrupa birincisi olduğu yalan, mülakat torpili muhalefetin uy... Devamını Gör

Umut

Kardaş geçmişte Sabah, A Haber ashjdgjashgdjasbgjdcabgjscd.

Kahraman Türk

Oktroller şaşkın, Oktroller üzgün. Ekmek kapıları kapanacak sonuçta :D

Bozkurt

Yalanın ağızlarına yuva yapması bir yana, artık yasal olmayana ne varsa bu şeylerle anılmasına rağmen ar damarlarındaki yarık fay hattı misali olduğu için AK... Devamını Gör